ΑΟ Καβάλα: Ζωντανή μετάδοση από το sportaltv.gr

Από το διαδίκτυο θα μπορούν οι φίλοι της ομάδας της Καβάλας να παρακολουθήσουν τον αγώνα κόντρα στον ΟΦ Ιεράπετρας το απόγευμα της Κυριακής στο γήπεδο του Κορυδαλλού

Το πρωί του Σαββάτου (19/5) θα ξεκινήσει το ταξίδι για την Αθήνα η αποστολή της ομάδας της Καβάλας, η οποία όπως είναι γνωστό θα αντιμετωπίσει την Κυριακή το απόγευμα (16.00) τον ΟΦ Ιεράπετρας για την προημιτελική φάση του κυπέλλου ερασιτεχνών Ελλάδος. Σύμφωνα με τον προγραμματισμό θα φτάσει  στον προορισμό της νωρίς το απόγευμα και στη συνέχεια θα κάνει μια προπόνηση – ξεμούδιασμα στα Σούρμενα στις 19.00, ενώ ακολούθως θα καταλύσει  στο ξενοδοχείο «Four Season» στην Γλυφάδα.

Αποστολή 17 ποδοσφαιριστών

Η αποστολή του ΑΟΚ αποτελείται από συνολικά 17 ποδοσφαιριστές, η συντριπτική πλειοψηφία των οποίων είναι νεαρά παιδιά από την Καβάλα! Μόνο ο τερματοφύλακας Δήμιζας με τους κεντρικούς αμυντικούς Αλιατίδη και Σέχου είναι παίκτες που έχουν την βάση τους εκτός Καβάλας και παραμένουν στην ομάδα. Αναλυτική η σύνθεση της αποστολής είναι η εξής: Δήμιζας, Παπαποστόλου, Χατζηκυριάκου, Παυλίδης, Βαλαβανόπουλος, Περσίδης, Κέρθι, Ηλιάδης, Αδαμάκης, Ντουρτμές, Σέχου, Παπαδόπουλος, Μπλιός, Θωμαϊδης, Λυμπεράκης, Αλιατίδης και Προβατίδης.

Κοντά στην ομάδα στο γήπεδο και στο… internet

Η ομάδα σ’ αυτό δύσκολο παιχνίδι δεν θα είναι μόνη της, μιας και υπάρχει κινητικότητα ανάμεσα στους Καβαλιώτες της πρωτεύουσας να πάνε στο γήπεδο και να ενισχύσουν το «καραβάκι». Για όσους δεν τα καταφέρουν και για τους φίλους του ΑΟΚ στην Καβάλα, θα υπάρχει πάντως και η επιλογή της ζωντανής διαδικτυακής μετάδοσης από την ιστοσελίδα sportaltv.gr!