Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας: Δίνει συγχαρητήρια, παίρνει συγχαρητήρια…

ΓΣ Ελευθερούπολης, Αστέρας Καβάλας και ΕΠΣ Καβάλας συνεχάρησαν την Ένωση για την κατάκτηση του τίτλου στην Β' Εθνική κατηγορία

Δεν δίνει μόνο αυτή συγχαρητήρια η ομάδα της Καβάλας σε όλους τους συντελεστές της κατάκτησης του τίτλου στον Βόρειο Όμιλο της Β’ Εθνικής, δέχεται κιόλας! Με ανακοινώσεις τους τόσο ο ΓΣΕ όσο και ο Αστέρας Καβάλας την συγχαίρει για την μεγάλη επιτυχία, ενώ η ΕΠΣ Καβάλας με δική της ανακοίνωση συνεχάρη τόσο την Ένωση για την άνοδο στην Α2, όσο και τον ΓΣΕ για την άνοδο στην Β’ Εθνική κατηγορία.

ΓΣΕ: «Μπράβο σε όλους τους συντελεστές της επιτυχίας»

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση του ΓΣΕ αναφέρει τα εξής: «Πολλά συγχαρητήρια από τη διοίκηση του ΓΣΕ και όλο τον φίλαθλο κόσμο της Ελευθερούπολης στην Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας για την μεγάλη επιτυχία ανόδου στην Α2 και την κατάκτηση του πρωταθλήματος μέσα στις Σέρρες εναντίον των Ικάρων. Μπράβο σε όλους τους συντελεστές της προσπάθειας».

Αστέρας: «Πανάξια άνοδος στην Α2»

Όσο για τον Αστέρα, η ανδρική ομάδα του οποίου προκρίθηκε στα τελικά των πλέι – οφς της ΕΚΑΣΑΜΑΘ και άρα έχει βάσιμες ελπίδες ανόδου στην Γ’ Εθνική, αναφέρει τα εξής: «Ο Αστέρας Καβάλας εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές της μεγάλης επιτυχίας της Καβάλα BC για την πανάξια άνοδο της ομάδας στην Α2 Εθνική κατηγορία και εύχεται καλή συνέχεια».

ΕΠΣΚ: «Σπουδαίες επιτυχίες για το μπάσκετ της Καβάλας»

Τέλος η ΕΠΣ Καβάλας δίνει συγχαρητήρια της στις δύο πρωταθλήτριες ομάδες τονίζοντας ότι επιβραβεύτηκε η σοβαρή δουλειά που έκαναν όλη την χρονιά. «Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας συγχαίρει θερμά τόσο την Ένωση Καλαθοσφαίρισης  Καβάλας, που επάξια κατέκτησε την άνοδό της από την Β’ Εθνική στην Α2 Κατηγορία, όσο και τον Γ.Σ. Ελευθερούπολης, που μετά από έναν επίπονο μαραθώνιο αγώνων, πήρε πανάξια το εισιτήριο ανόδου στη Β’ Εθνική Κατηγορία. Δύο σπουδαίες διακρίσεις για τις ομάδες μπάσκετ του νομού μας, οι οποίες επιβεβαιώνουν τη σοβαρή δουλειά που γίνεται από τις διοικήσεις, αλλά και από τους προπονητές και τους μπασκετμπολίστες των δύο ομάδων. Ευχή και επιθυμία μας είναι να υπάρξει ανάλογη συνέχεια στην ανοδική αυτή πορεία των ομάδων μας, ώστε οι άνθρωποι του μπάσκετ στο νομό μας και όχι μόνο, να ξαναζήσουν όμορφες στιγμές του παρελθόντος.