Φίλοι Ζαγοράκη – Παλαίμαχοι ΑΟΚ: Μήνυμα στήριξης στο Στράτο Ραφαήλ Μπίνη

Οι παλαιές δόξες του ποδοσφαίρου πρόσφεραν θέαμα στο φιλικό που έγινε στο «Ανθή Καραγιάννη» και την ηθική και υλική στήριξη τους στον 9χρονο Καβαλιώτη μαθητή

Σε μια γιορτή του ποδοσφαίρου εξελίχθηκε ο φιλικός αγώνας που έγινε το απόγευμα της Δευτέρας (21/5) ανάμεσα στους φίλους του Θοδωρή Ζαγοράκη και τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές του ΑΟΚ, που έγινε για την ενίσχυση του Στράτου – Ραφαήλ Μπίνη στο «Ανθή Καραγιάννη». Ο 9χρονος μαθητής του 18ου Δημοτικού Σχολείου πρέπει να μεταφερθεί σε εξειδικευμένο κέντρο στις Ηνωμένες Πολιτείες και οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές και των δύο ομάδων πέρασαν το μήνυμα της συμπαράστασης σ’ αυτόν τον μικρό μαχητή της ζωής, η περιπέτεια της υγείας του οποίου έχει συγκινήσει και έχει κινητοποιήσει πολύ κόσμο στην Καβάλα αλλά και όχι μόνο!

Οι «νεότεροι» κέρδισαν τους «γηραιότερους» 7-0

Οι παλιές δόξες του ποδοσφαίρου, σε τοπικό αλλά και πανελλήνιο επίπεδο, έδειξαν ότι δεν μπορεί μεν να τους βάρυνε ο χρόνος όμως δεν ξέχασαν το… τόπι! Η κατά πολύ νεαρότερη σε ηλικία ομάδα των Φίλων του Ζαγοράκη ήταν αυτή που είχε τον έλεγχο του αγώνα και κέρδισε με σχετική ευκολία με 7-0 με τα γκολ που σημείωσαν διαδοχικά οι Γεωργιάδης, Θωμαίδης 3, Ζαγοράκης, Σφακιανάκης και Τζιβανάκης.

Οι συνθέσεις

Οι παλαίμαχοι του ΑΟΚ αγωνίστηκαν με την εξής σύνθεση: Σουμουλίδης, Σιαματάς, Φιλιτσόπουλος, Καρασαββίδης, Ιωσηφίδης, Μαγκαφίνης, Τσαπανίδης, Κατρακυλάκης, Παππάς, Παπανδρέου, Άγγος,  Σπανίδης,  Παπαζίδης, Δρόσος, Ιατρόπουλος, Τοπούζης και Παπαβασιλείου.

Οι φίλοι του Ζαγοράκη που έπαιξαν με δύο ενδεκάδες ήταν οι εξής: Θέμελης, Ορφανίδης Σ., Κυριακίδης, Τουμανίδης, Αγτζίδης, Σ. Σφακιανάκης, Θωμαϊδης, Ζαγοράκης, Ιορδανίδης, Δερμιτζάκης, Γεωργιάδης, Φουργατσιώτης, Ζέκκας, Αμανατίδης, Τζιβανάκης, Παπακώστας, Καρύδης, Κωνσταντινίδης, Ζηρτιλίδης, Μήττας, Κλογκέρης και Ε. Ορφανίδης.

Μίνι τουρνουά μικρών παιδιών

Αξίζει να σημειωθεί ότι η γιορτή ξεκίνησε πριν τον αγώνα των «μεγάλων» με την διεξαγωγή ενός μίνι τουρνουά μικρών παιδιών που βρίσκονται στην ηλικία του Στράτου Ραφαήλ Μπίνη, που κέρδισαν το χειροκρότημα του κόσμου!