Κώστας Ανυφαντάκης: «Υπάρχει θετική διάθεση, αλλά προέχει το διοικητικό…»

Ο Κρητικός τεχνικός θέλει να παραμείνει στον πάγκο του ΑΟΚ, ωστόσο υποστηρίζει ότι το θέμα αυτό δεν είναι το πρωτεύον…

Θετικός στην πιθανότητα να παραμείνει στην τεχνική ηγεσία της ομάδας της Καβάλας και την επόμενη περίοδο είναι ο Κώστας Ανυφαντάκης. Ο προπονητής που πλέον ολοκλήρωσε την παρουσία του στον πάγκο του συλλόγου με τον άτυχο αγώνα κόντρα στον ΟΦ Ιεράπετρας, από την Κρήτη όπου βρίσκεται, δηλώνει στη «ΝΕ» θα ήθελε να συνεχίσει την δουλειά που ξεκίνησε με τα νεαρά παιδιά, ωστόσο επισημαίνει με έμφαση ότι αυτή τη στιγμή εκείνο που προέχει στο «καραβάκι» είναι να μπορέσει να βρει ένα δυνατό διοικητικό σχήμα που να είναι σε θέση να στηρίξει το ποδοσφαιρικό τμήμα και να το βοηθήσει να εκπληρώσει τους στόχους του!

«Σε περίοδο αναμονής…»

«Γνωρίζοντας την κατάσταση που επικρατεί στην Καβάλα, σε ότι αφορά τους παράγοντες της και την οργάνωση της, που κινείται σε πολύ υψηλά επίπεδα, μπορώ να πω ότι από τη μεριά μου υπάρχει θετική διάθεση για να συνεχίσω στην ομάδα. Αυτή τη στιγμή όμως εκείνο που θα πρέπει να αποτελεί προτεραιότητα είναι να δούμε τι θα γίνει με την διοίκηση; Δεν μπορώ να γνωρίζω τι πρόκειται να συμβεί σ’ αυτό το κρίσιμο σημείο. Οι επόμενες εβδομάδες πιστεύω ότι θα είναι καθοριστικές γι’ αυτό το θέμα και θα κριθούν πολλά. Συνεπώς βρισκόμαστε σε περίοδο αναμονής, έχοντας όμως ως επαγγελματίας του χώρου και ανοιχτές και όποιες άλλες προοπτικές υπάρχουν…» τόνισε χαρακτηριστικά!

«Ο στόχος που επιτεύχθηκε…»

Κάνοντας στη συνέχεια ένα συνοπτικό απολογισμό της χρονιάς που έφυγε στον ΑΟΚ, ο κ. Ανυφαντάκης τόνισε ότι «ως πρώτο στόχο είχαμε να δημιουργήσουμε μια δυνατή και ανταγωνιστική ομάδα με νεαρά παιδιά και λίγα χρήματα, και πιστεύω ότι τον πετύχαμε απόλυτα. Ο δεύτερος στόχος που είχε να κάνει τον πρωταθλητισμό δεν επιτεύχθηκε, αλλά είμαι σίγουρος ότι αν παραμείνει ο ίδιος βασικός κορμός και τη νέα χρονιά, και υπάρξει η ανάλογη υποστήριξη από τη διοίκηση, η ομάδα μπορεί να ξεφύγει από τη Γ’ Εθνική».

«Με 9 Καβαλιωτάκια στο τελευταίο παιχνίδι»

Τέλος αναφερόμενος στο τελευταίο, έτσι όπως εξελίχτηκαν τα πράγματα, παιχνίδι της χρονιάς, στο γήπεδο του Κορυδαλλού για το κύπελλο ερασιτεχνών ο κόουτς του ΑΟΚ δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος από την προσπάθεια και την εικόνα της ομάδας του μιλώντας για πλασματικό αποτέλεσμα. Συγκεκριμένα τόνισε ότι «παρά το γεγονός ότι υπήρχαν μεγάλες δυσκολίες γιατί αγωνιστήκαμε σε γήπεδο με πλαστικό χλοοτάπητα και κάτω από υψηλές θερμοκρασίες, η εικόνα μας ήταν πάρα πολύ καλή και νομίζω ότι το σκορ (0-1) ήταν απολύτως πλασματικό. Μας αδικεί το τελικό αποτέλεσμα, αν δει κανείς την εικόνα της ομάδας σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης και ειδικά στο 2ο ημίχρονο όπου είχαμε τόσες ευκαιρίες για να σκοράρουμε. Απ’ την άλλη δεχτήκαμε ένα τυχερό γκολ, το οποίο όμως δεν μπορέσαμε να ανταποδώσουμε. Δεν μπορώ παρά να είμαι απόλυτα ικανοποιημένος απ’ όλα τα παιδιά που αγωνίστηκαν. Τα έδωσαν όλα και όπως είπα αδικούνται από το αποτέλεσμα. Τέλος δεν θα πρέπει να μας φεύγει από την προσοχή ότι σ’ αυτή την ομάδα που αγωνίστηκε συμμετείχαν 9 Καβαλιωτάκια, που έδειξαν τις δυνατότητες τους»!