Ένας πρώην παίκτης της Καβάλας στο… πλευρό του Ντιέγκο Μαραντόνα

Ο Έλληνας στόπερ Γιάννης Κάργας μετακόμισε από τον Φεβρουάριο του 2018 στη Λευκορωσία και είναι μέλος της Ντινάμο Μπρεστ, στην οποία αναλαμβάνει χρέη προέδρου ο μύθος του παγκόσμιου ποδοσφαίρου

Στη Λευκορωσία συνεχίζει την καριέρα του ο Γιάννης Κάργας, ο οποίος έμεινε ελεύθερος τον χειμώνα από τον Πανιώνιο. Ο Έλληνας στόπερ και πρώην παίκτης της Καβάλας και του Ολυμπιακού είναι από τον Φεβρουάριο του 2018 μέλος της Ντινάμο Μπρεστ.

Ο 24χρονος κεντρικός αμυντικός πήρε την απόφαση να παίξει στη Λευκορωσία, αφήνοντας για πρώτη φορά την Ελλάδα και μέσα σε αυτούς τους τρεις μήνες έχει προλάβει να πάρει δύο τρόπαια: ένα Σούπερ Καπ και ένα Κύπελλο, και τα δύο ματς με αντίπαλο τη Μπάτε Μπορίσοβ.

Ο Γιάννης Κάργας σε ηλικία ετών 18 υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με την ΠΑΕ Καβάλα, προερχόμενος από την Ακαδημία Αλέξανδρος Κιλκίς κάνοντας ντεμπούτο στις 13 Ιανουαρίου 2013 στο νικηφόρο αποτέλεσμα της Καβάλας με τον Φωκικό με 1-0.

Ο πρώην παίκτης της Καβάλας, του Φωστήρα, της Παναχαϊκής, του Πλατανιά, του Ολυμπιακού και του Πανιωνίου «συγκατοικεί», όμως, πλέον και με έναν μύθο του ποδοσφαίρου, καθώς η Ντινάμο Μπρεστ ανακοίνωσε την υπογραφή συμβολαίου συνεργασίας με τον Ντιέγκο Μαραντόνα, σε ορίζοντα τριετίας.

Ο Pibe d’ Oro αναλαμβάνει χρέη προέδρου με στόχο να έχει την ευθύνη της στρατηγικής ανάπτυξης, της εποπτείας στη δομή του συλλόγου, αλλά της λειτουργίας των τμημάτων υποδομής. Ο Μαραντόνα θα αναλάβει επίσημα το νέο του ρόλο μετά την ολοκλήρωση του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ρωσίας το οποίο θα πραγματοποιηθεί το καλοκαίρι.