Ήταν όλοι εκεί στη γιορτή της Ένωσης [Φωτογραφίες]

Παίκτες, προπονητές, διοίκηση, φίλαθλοι και τοπικές ομάδες, η παρουσία των οποίων έχει ιδιαίτερη σημασία, γιόρτασαν στην Καλαμίτσα την κατάκτηση του τίτλου στην Β' Εθνική

Όλοι ήταν εκεί, το βράδυ της Τρίτης έξω από το κλειστό «Αλ. Δήμογλου» της Καλαμίτσας! Για να γιορτάσουν την μεγάλη επιτυχία της ομάδας μπάσκετ της Καβάλας, που την Κυριακή κατέκτησε τον τίτλο στον Βόρειο Όμιλο της Β’ Εθνικής και επανήλθε στην Α2 κατηγορία!

Εκεί ήταν οι πρωταγωνιστές της ομάδας, δηλαδή όλοι οι παίκτες του ρόστερ με την τεχνική ηγεσία και την διοίκηση του συλλόγου, εκεί και οι φίλαθλοι που στήριξαν την πορεία και είχαν αυτή την εκπληκτική παρουσία στο τελευταίο παιχνίδι στις Σέρρες, εκεί και ο πρόεδρος της ΕΚΑΣΑΜΑΘ Νίκος Νικολόπουλος. Όλοι διασκέδασαν, έφαγαν και ήπιαν με την συνοδεία ζωντανής μουσικής, κλείνοντας έτσι ιδανικά την χρονιά.

Παρουσίες με νόημα…

Ξεχωριστή σημασία είχε όμως η παρουσία των εκπροσώπων των άλλων σωματείων μπάσκετ της Καβάλας, του Αστέρα, των Πανθήρων και του ΓΣ Ελευθερούπολης, μιας και απ’ ότι ειπώθηκε και στις επίσημες δηλώσεις των παραγόντων, η προσπάθεια για συνεννόηση και συνεργασία προς όφελος όλων και κυρίως του μπάσκετ της Καβάλας, έχουν ήδη ξεκινήσει και δεν έμειναν μόνο στα λόγια!

Γι’ αυτή την προσπάθεια μίλησε άλλωστε και στην σύντομη τοποθέτηση του ο πρόεδρος της Ένωσης Βαγγέλης Παππάς ο οποίος τόνισε ότι «οι συζητήσεις έχουν ξεκινήσει και υπάρχει διάθεση απ’ όλους με στόχο το καλό του αθλήματος». Αναφερόμενος δε στην πορεία της ομάδας τόνισε ότι «σε όλες τις έδρες που έπαιξε η Καβάλα ήδη από την 1η αγωνιστική, μας έλεγαν ότι είχαμε την καλύτερη ομάδα και στο τέλος πήραν αυτό που δικαιωματικά αξίζαμε»!

«Η ομάδα αλλάζει σελίδα…»

Στην γιορτή έδωσε το παρών και ο πρώην πρόεδρος του συλλόγου και επικεφαλής της ΚΑΕ στην Α1, Κώστας Παπακωνσταντίνου που επισήμανε ότι «η Καβάλα αλλάζει σελίδα και επιστρέφει εκεί που ανήκει. Οι προσπάθειες μας έχουν ως στόχο αυτό που έλεγα πάντα και είναι η ομάδα να γίνει υπόθεση όλη της πόλης».

Όσο για τον προπονητή Ανδρέα Καραπιπερίδη, αφού επιβεβαίωσε ότι η συνεργασία με την Ένωση θα συνεχιστεί και την επόμενη χρονιά και ευχαρίστησε όλους όσους στήριξαν τον σύλλογο στην πορεία του όλη τη χρονιά, επισήμανε ότι «θα τεθώ επικεφαλής της προσπάθειας που θα γίνει για την συνεργασία των συλλόγων της Καβάλας». Εκ μέρους των αθλητών της ομάδας μίλησε ο αρχηγός της Σταύρος Κουμλέλης που κι αυτός με την σειρά του ευχαρίστησε όλους αυτούς που στήριξαν την ομάδα στο πρωτάθλημα.