ΕΠΣ Καβάλας: Στις 23 Ιουνίου η Γενική Συνέλευση

Στο τέλος του Ιουνίου θα γίνει η ετήσια τακτική ΓΣ της ΕΠΣΚ, που θα είναι η πρώτη μετά την αλλαγή στην ηγεσία του τοπικού ποδοσφαίρου τον περασμένο Αύγουστο

Το Σάββατο 23 Ιουνίου θα διεξαχθεί η ετήσια τακτική γενική συνέλευση στην Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων της Καβάλας, όπως ανακοίνωσε και επίσημα η διοίκηση της ΕΠΣΚ με δελτίο τύπου που εξέδωσε την επομένη της συνεδρίασης του ΔΣ. Στο ίδιο δελτίο τύπου έγινε γνωστό ότι επικυρώθηκαν οι βαθμολογίες σε όλες τις κατηγορίες της περιόδου 2017-2018 και ότι θα πραγματοποιηθούν δύο τουρνουά σε Φιλίππους και Λιμενάρια. Τέλος υπενθυμίζεται στα σωματεία ότι θα πρέπει να τακτοποιήσουν τις οικονομικές τους εκκρεμότητες της χρονιάς που πέρασε, εν όψει της νέας περιόδου. Αναλυτικά το δελτίο τύπου της ΕΠΣΚ αναφέρει τα εξής:

  1. «Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΣ Καβάλας, στη συνεδρίαση του 6/22-5-2018, με βάση το άρθρο 20 του ΚΑΠ, επικύρωσε τις τελικές βαθμολογίες των πρωταθλημάτων Α’, Β’ και Γ’ Κατηγορίας περιόδου 2017 – 2018. Αυτές έχουν ως είναι αναρτημένες στην ιστοσελίδα της Ένωσης.
  2. Την Παρασκευή 25 Μαΐου 2018 και ώρα 18:00 μ. μ. θα διεξαχθεί φιλικός αγώνας φιλανθρωπικού χαρακτήρα, μεταξύ του ΜΑ Φιλίππων και της ομάδας U-17 της Δόξας Δράμας. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο γήπεδο Φιλίππων.
  3. Το διήμερο 25-26 Μαΐου 2018 θα διεξαχθεί στα Λιμενάρια ποδοσφαιρικό τουρνουά της μορφής (6×6), με ποδοσφαιριστές ανεξαρτήτου ηλικίας. Τη διοργάνωση έχει αναλάβει το σωματείο μας Αναγέννηση Λιμεναρίων.
  4. Η φετινή ετήσια τακτική γενική συνέλευση των σωματείων – μελών της ΕΠΣ Καβάλας θα διεξαχθεί το Σάββατο 23 Ιουνίου 2018. Εντός των επόμενων ημερών θα αναρτηθεί η σχετική πρόσκληση προς όλα τα σωματεία.
  5. Παρακαλούνται όλα τα σωματεία να διευθετήσουν κάθε οικονομική τους εκκρεμότητα, ως αυτές τους απεστάλησαν εγγράφως, προκειμένου να ξεκινήσουν τη νέα τους ποδοσφαιρική χρονιά».