Μάκης Παπαδόπουλος: «Υπερήφανος για την Ένωση Καλαθοσφαίρισης»

Τα συγχαρητήρια του σε όλους τους συντελεστές της επιτυχίας της Καβάλας BC που πήρε τον τίτλο στην Β’ και την άνοδο στην Α2, έδωσε ο επικεφαλής του συνδυασμού «Ο τόπος της ζωής μας» στο δημοτικό συμβούλιο της Καβάλας

Κοντά στην ομάδα μπάσκετ της Καβάλας βρέθηκε ο Μάκης Παπαδόπουλος τόσο στον «τελικό» των Σερρών, όσο και στη γιορτή που διοργάνωσε ο σύλλογος για να γιορτάσει την επιτυχία του, με δήλωση του συγχαίρει όλους όσους συνέβαλαν στην κατάκτηση του τίτλου και εύχεται καλή δύναμη στους παράγοντες της Καβάλας BC.

«Χαιρόμαστε για κάθε νέα διάκριση»

«Θέλω να συγχαρώ την Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας, τους αθλητές, τους προπονητές, τη διοίκηση και τους φιλάθλους μας, που κατέκτησαν ενωμένοι την επιστροφή της στην Α2 Εθνική Κατηγορία. Είχα τη χαρά να παρακολουθήσω από κοντά τον κρίσιμο αγώνα στις Σέρρες και αισθάνομαι υπερήφανος για την επιτυχημένη προσπάθεια που έκανε η ομάδα μπάσκετ της πόλης μας. Εύχομαι στην Ένωση καλή επιτυχία για τη νέα αγωνιστική περίοδο και καλή δύναμη στον Πρόεδρό της, συνάδελφο δημοτικό σύμβουλο Βαγγέλη Παππά, όπως επίσης και σε όλους τους ανθρώπους της Ένωσης και στον Κώστα Παπακωνσταντίνου, που βρίσκεται πάντα στο πλευρό της. Είμαστε και θα είμαστε πάντα δίπλα σε όλον τον Καβαλιώτικο αθλητισμό, υποστηρίζουμε κάθε θετική προσπάθεια και χαιρόμαστε για κάθε νέα διάκριση. Η Καβάλα μπορεί να γίνει μία σύγχρονη αθλούπολη, στηριγμένη στην αθλητική της ιστορία και στους άξιους ανθρώπους της, οι οποίοι μέσα σε μία δύσκολη εποχή επενδύουν χρόνο, γνώσεις και πολλές φορές ακόμη και οικονομικά μέσα.  Το έχει ανάγκη η νεολαία μας και πρέπει να το κάνουμε».