ΑΟ Καβάλα: Βρέθηκε νέος «συμπαίκτης»…

Ισχυρός οικονομικός παράγοντας, εκτός Καβάλας, φέρεται ότι ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα των ανθρώπων του ΑΟΚ

Συγκρατημένη αισιοδοξία επικρατεί στον ΑΟΚ σε ότι αφορά την περίφημη «επόμενη ημέρα» της ομάδας και την δημιουργία μιας δυνατής διοίκησης που θα είναι σε θέση να υποστηρίξει το ποδοσφαιρικό τμήμα την επόμενη αγωνιστική περίοδο να ξεφύγει (επιτέλους) από την Γ’ Εθνική. Όλο αυτό το διάστημα, μετά το τέλος της αγωνιστικής περιόδου στο πρωτάθλημα, οι διεργασίες και οι επαφές ανάμεσα σε μέλη του ερασιτέχνη ΑΟΚ (που θέλουν να συνεχίσουν στο «καραβάκι») και κάποιους παράγοντες που βρέθηκαν στο παρελθόν στην ηγεσία της ομάδας και αποχώρησαν για δικούς τους λόγους, είναι συνεχείς και το κλίμα που έχει διαμορφωθεί είναι θετικό. Με λίγα λόγια δηλαδή η πιθανότητα όλοι αυτοί να συνεργαστούν και πάλι στην ομάδα είναι πολύ μεγάλη, όμως ακόμα κι αν συμβεί αυτό η προσπάθεια για περαιτέρω ενίσχυση του διοικητικού σχήματος δεν θα σταματήσει!

Συνεχείς επαφές…

Στο πλαίσιο της προσπάθειας εξεύρεσης κι άλλων «συμπαικτών» λοιπόν, οι οποίοι θα είναι σε θέση να προσδώσουν μεγαλύτερη δυναμική στην ομάδα και ειδικά σε ότι αφορά τον οικονομικό τομέα, πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι πολύ πιθανό ότι θα υπάρξει μια άκρως θετική εξέλιξη. Αυτή έχει να κάνει με το ενδιαφέρον που έχει επιδείξει ισχυρός οικονομικός παράγοντας που δραστηριοποιείται εκτός Καβάλας και ο οποίος ανταποκρίθηκε θετικά στο κάλεσμα για συνεργασία στον ΑΟΚ. Οι ίδιες πληροφορίες λένε ότι οι επαφές ανάμεσα στις δύο πλευρές εντάθηκαν το τελευταίο διάστημα, γεγονός που αποτελεί ξεκάθαρο δείγμα ότι… κάτι καλό θα βγει στο τέλος!

Χρειάζονται κι άλλοι «συμπαίκτες»…

Αυτό που πρέπει πάντως να ξεκαθαριστεί στην προκειμένη περίπτωση  είναι ότι η παρουσία του συγκεκριμένου οικονομικού παράγοντα δεν θα είναι ικανή να καλύψει όλο τον προϋπολογισμό της επόμενης αγωνιστικής περιόδου και ότι εκτός των ήδη γνωστών μελών που σίγουρα θα συνδράμουν για να καλυφθούν τα έξοδα, θα πρέπει η προσπάθεια για να μεγαλώσει αυτή η «ομάδα» να συνεχιστεί και μάλιστα να φέρει αποτελέσματα! Ο ΑΟΚ για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια δεν θα επιχειρήσει το καλοκαίρι ένα εντελώς νέο ξεκίνημα! Έχει δημιουργήσει τις βάσεις για μια πολύ καλύτερη ομάδα τη νέα χρονιά, με άξονα τα νεαρά παιδιά που αγωνίστηκαν και ικανοποίησαν πλήρως στο περσινό πρωτάθλημα. Αν αυτά τα παιδιά υποστηριχτούν κατάλληλα και δίπλα τους τοποθετηθούν έμπειροι και ικανοί παίκτες για να τους «οδηγήσουν» μέσα στο γήπεδο τότε είναι σίγουρο ότι η Καβάλα θα αυξήσει θεαματικά τις πιθανότητες της για να επιστρέψει επιτέλους (μετά από τόσα χρόνια) στην Β’ Εθνική κατηγορία.