Κλειστό Αμυγδαλεώνα: Κατατέθηκε ο φάκελος για την ενεργειακή αναβάθμιση του

Ο δήμος Καβάλας υπέβαλε τον φάκελο για την αναβάθμιση της αθλητικής εγκατάστασης του Αμυγδαλεώνα που εξυπηρετεί εκατοντάδες αθλητές

Ένα έργο που αποτελούσε απαίτηση εδώ και πολύ καιρό των αθλητών και των σωματείων που χρησιμοποιούν ως έδρα το κλειστό γυμναστήριο του Αμυγδαλεώνα, έχει δρομολογηθεί και αν όλα κυλήσουν ομαλά θα κατασκευαστεί. Ο λόγος για την ενεργειακή αναβάθμιση του γυμναστηρίου, το οποίο αποτελεί το κέντρο των αθλητικών δραστηριοτήτων των παιδιών του Αμυγδαλεώνα και της δημοτικής ενότητας Φιλίππων αλλά και της Καβάλας! Ο φάκελος-πρόταση, που αφορά στην αναβάθμιση του κλειστού γυμναστηρίου έχει ήδη κατατεθεί στις αρμόδιες αρχές, ύστερα από μια πολύ καλή προετοιμασία που έγινε από τις υπηρεσίες του δήμου Καβάλας και πλέον όλοι περιμένουν τα αποτελέσματα της αξιολόγησης.

Με γοργούς ρυθμούς το Βερούλειο

Σε ότι αφορά το Βερούλειο στάδιο, οι εργασίες του εργολάβου προχωρούν με γοργούς ρυθμούς τόσο στις κερκίδες (εξωτερικά), όσο και στα αποδυτήρια των διαιτητών και των φιλοξενούμενων. Η μεγάλη αλλαγή στο «εργοτάξιο» θα φανεί πάντως με τις εργασίες στον αγωνιστικό χώρο που προγραμματίζονται σε σύντομο χρονικό διάστημα. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι εργασίες αυτές δεν αφορούν μόνο την αλλαγή του χλοοτάπητα αλλά και την εκ βάθρων αντικατάσταση όλης της υποδομής που βρίσκεται από κάτω και περιλαμβάνει χωματουργικές εργασίες, σύστημα αποστράγγισης, ποτίσματος κτλ. Υπενθυμίζεται ότι στον κεντρικό αγωνιστικό χώρο (που θα… μεγαλώσει λίγα μέτρα και θα φτάσει στα 100 μέτρα) θα τοποθετηθεί έτοιμος χλοοτάπητας, ενώ γύρω απ’ αυτόν θα υπάρχει μια λωρίδα για τρέξιμο και βοηθητικά γήπεδα με πλαστικό χλοοτάπητα που θα είναι στην ουσία οι χώροι που θα γίνονται οι προπονήσεις των ομάδων και των τμημάτων υποδομής!