ΣΑΚ Αστέρας Καβάλας: Έκτακτη ΓΣ στις 5/6 για την ανάδειξη νέου ΔΣ

Νέα διοίκηση καλούνται να αναδείξουν τα μέλη του συλλόγου μπάσκετ της Καβάλας, ύστερα από την παραίτηση του προέδρου Μιχάλη Παράσχου

Διοικητικές εξελίξεις στον Αστέρα Καβάλας προκάλεσε η απόφαση του προέδρου Μιχάλη Παράσχου να παραιτηθεί από την θέση του, δηλώνοντας κάθετα αντίθετος με συμπεριφορές και ενέργειες που, όπως τόνισε, δεν συνάδουν με την φιλοσοφία του και τον προσανατολισμό του συλλόγου. Λίγες ημέρες μετά την δημοσιοποίηση της απόφασης του, η διοίκηση του Αστέρα αποφάσισε να μην αναπληρώσει την θέση του αλλά να προχωρήσει στην διενέργεια γενικής συνέλευσης προκειμένου να αναδειχθεί νέο ΔΣ. Η ημερομηνία διεξαγωγής της ΓΣ έχει οριστεί για την Πέμπτη 7 Ιουνίου στο κλειστό των Ποταμουδίων και σε περίπτωση μη απαρτίας θα επαναληφθεί δύο ημέρες αργότερα (9 Ιουνίου) στον ίδιο χώρο.

Στο κλειστό των Ποταμουδίων

Στην ανακοίνωση που εκδόθηκε από τον σύλλογο τονίζεται ότι είναι απαραίτητη η συμμετοχή των μελών του συλλόγου για την εύρυθμη λειτουργία του. Αναλυτικά: «Καλούνται τα μέλη του ΣΑΚ Αστέρας σε Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 7 Ιουνίου στο ΔΑΚ Ποταμουδίων και ώρα 18:00 για την εκλογή νέας Διοίκησης. Σε περίπτωση μη απαρτίας η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί το Σάββατο 9 Ιουνίου στις 10:00 το πρωί στο ίδιο γήπεδο. Η παρουσία όλων των μελών είναι απαραίτητη για την εύρυθμη λειτουργία του Συλλόγου. Για την υποβολή υποψηφιοτήτων μπορείτε να επικοινωνείτε στο e-mail του συλλόγου [email protected] ή στο ΔΑΚ Ποταμουδίων την ημέρα της Γενικής Συνέλευσης».

«Δεν χωρίζουν οι δρόμοι μας με τον κ. Παράσχου»

Με αφορμή την παραίτηση του κ. Παράσχου από την προεδρία το ΔΣ του Αστέρα εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία εκφράζεται με τα καλύτερα λόγια γι’ αυτόν και το έργο του και επισημαίνει ότι οι δρόμοι τους δεν χωρίζουν μιας και παραμένει μέλος του συλλόγου. Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: «Το ΔΣ του Αστέρα ανακοινώνει τη παραίτηση του κου Μιχάλη Παράσχου από τη θέση του Προέδρου και του μέλους του ΔΣ. Ο Μιχάλης Παράσχου κατά τη διάρκεια της θητείας του διέθεσε πολλές εργατοώρες από τον χρόνο του για τον Αστέρα και ανέβασε επίπεδο το σύλλογο τόσο οργανωτικά όσο και επικοινωνιακά. Το ΔΣ στήριξε τις περισσότερες επιλογές του και αυτό αποδεικνύεται από τις αποφάσεις που ελήφθησαν είτε με απόλυτη (οι περισσότερες), είτε με συντριπτική πλειοψηφία. Η δήλωση παραίτησης υποβλήθηκε στην τελευταία συνεδρίαση του ΔΣ για τους λόγους που αναφέρει ο ίδιος στην πρόσφατη ανάρτηση του στην σελίδα μας στο facebook. Ο Αστέρας τιμά την προσφορά του και του εύχεται καλή συνέχεια. Οι δρόμοι μας δεν χώρισαν αφού παραμένει μέλος του συλλόγου και σίγουρα θα συναντηθούμε στα γήπεδα την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο να παλεύουμε για τη νίκη της ομάδας μας. Το Δ.Σ. του Αστέρα μετά τις τελευταίες εξελίξεις εφαρμόζοντας αυτά που προβλέπονται από το καταστατικό καλεί όλα τα μέλη αλλά και τους φίλους του Αστέρα σε έκτακτη Γενική Συνέλευση. Παρακαλούμε όλες και όλους να συμμετάσχετε ενεργά στην εκλογική διαδικασία γιατί εσείς είστε η δύναμη του Αστέρα»!