Η Καβάλα φιλοξενεί για 3η συνεχόμενη χρονιά το Πανελλήνιο στίβου παμπαίδων

1000 αθλητές από 120 σωματεία, 29 Νομών της Ελλάδας από τον Έβρο έως την Φωκίδα θα βρεθούν το 3ημερο 29 Ιουνίου έως τις 2 Ιουλίου στο «Ανθή Καραγιάννη»

Απ’ την στιγμή που και ο δήμος Καβάλας μαζί με τα τοπικά σωματεία το θέλουν… Από την στιγμή που υπάρχει η κατάλληλη αθλητική υποδομή που μπορεί να φιλοξενήσει άνετα μια τόσο μεγάλη διοργάνωση και που η ομοσπονδία είναι πολύ ευχαριστημένη, δεν υπάρχει κανένας λόγος να αλλάξει το πλάνο! Ο λόγος για το πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου παμπαίδων – παγκορασίδων Α’, που πλέον έχει βρει μόνιμη… «στέγη» στο «Ανθή Καραγιάννη» στην Καβάλα και φέτος θα φιλοξενηθεί για 3η συνεχόμενη χρονιά στην πόλη! Η πολύ καλή σχέση που έχει χτιστεί όλα τα προηγούμενα χρόνια ανάμεσα στον δήμο και τον ΣΕΓΑΣ, έχει ως αποτέλεσμα η Καβάλα να είναι σε θέση να ζητάει και να παίρνει όποια διοργάνωση θέλει!

3000 άτομα στην πόλη

Το γεγονός ότι συνεχίζει να προτιμάει τους παμπαίδες – παγκορασίδες και δεν θέλει κάτι… ανώτερο έχει να κάνει με τον κόσμο που θέλει να φέρει στην πόλη! Αυτού του είδους οι διοργανώσεις δεν έχουν μόνο τις περισσότερες συμμετοχές αλλά έχουν και τους περισσότερους συνοδούς, γι’ αυτό και θεωρούνται ότι καλύτερο αναφορικά με την κίνηση και την επισκεψιμότητα στην πόλη που θα φιλοξενηθούν! Γι’ αυτό το λόγο λοιπόν και η Καβάλα επιμένει σ’ αυτή την επιλογή με αποτέλεσμα από τις 29 Ιουνίου έως τις 2 Ιουλίου να έρθουν στην πόλη περισσότερα από 3000 άτομα!

Από τον Έβρο έως την… Φωκίδα

Αυτές είναι οι εκτιμήσεις των ανθρώπων του χώρου σε ότι αφορά την φετινή διοργάνωση, αν υπολογίσει κανείς ότι μόνο οι νεαροί και οι νεαρές που θα δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους αναμένεται να φτάσουν τους 1000! Με δεδομένο ότι συνήθως συνοδεύονται από τους προπονητές αλλά και τους γονείς τους, καταλαβαίνει κανείς ότι στην  Καβάλα εκείνες τις ημέρες θα έχουμε πολύ… κόσμο! Το πρωτάθλημα θα είναι στην ουσία ο βόρειος όμιλος, στον οποίο όμως θα συμμετέχουν σωματεία από 29 νομούς της Ελλάδας και όχι αποκλειστικά από την Βόρεια Ελλάδα. Στο «Ανθή Καραγιάννη» θα αγωνιστούν αθλητές από συλλόγους της Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, της Κεντρικής Μακεδονίας και της Θεσσαλονίκης, της Δυτικής Μακεδονίας, της Ηπείρου και της Θεσσαλίας καθώς επίσης και της Κέρκυρας, ενώ σ’ αυτούς θα προστεθούν σωματεία από την Ευρυτανία, την Φθιώτιδα και την Φωκίδα! Υπολογίζεται ότι θα υπάρχουν αθλητές και αθλήτριες από 120 σωματεία, γεγονός που θα καταστήσει το «Ανθή Καραγιάννη» το κέντρο του στίβου της Ελλάδας για εκείνες τις ημέρες, ενώ λίγο αργότερα έρχονται και τα «Δαβιτζόγλεια»..!