AO Καβάλα: Έρχονται αλλαγές στον ερασιτέχνη…

Παράγοντας που ασχολούνταν μέχρι πέρσι με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο αναλαμβάνει κεντρικό ρόλο στην ομάδα

Οι επικείμενες αλλαγές στο πλάνο διοίκησης του ποδοσφαιρικού τμήματος στον ΑΟΚ, θα επιφέρουν όπως όλα δείχνουν και αλλαγές στον ερασιτέχνη ΑΟΚ! Κι αυτό γιατί σύμφωνα με το νόμο αυτός που ασκεί διοίκηση στα σωματεία που δεν είναι επαγγελματικά είναι ο ερασιτέχνης και κανείς άλλος. Το πλάνο της διοικούσας επιτροπής που έχει λειτουργήσει τα προηγούμενα χρόνια και κατά πάσα πιθανότητα θα επανέλθει στο «καραβάκι» και στο επόμενο πρωτάθλημα έχει εντελώς άτυπο χαρακτήρα! Γι’ αυτό λοιπόν και προκειμένου αυτοί που θα εμπλακούν με την ομάδα και θα χρηματοδοτήσουν την προσπάθεια, να είναι ως ένα βαθμό εξασφαλισμένοι, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν υπάρχει εμπιστοσύνη της νυν διοίκησης του ερασιτέχνη ΑΟΚ, αναμένεται να ζητήσουν να γίνουν αλλαγές στο διοικητικό σχήμα του ΑΟ Καβάλα!

Θετινό το νυν ΔΣ του ΑΟΚ

Αυτό σημαίνει ότι είναι πολύ πιθανό να δημιουργηθεί νέα διοίκηση που θα προκύψει από έκτακτη εκλογική διαδικασία που αναμένεται να γίνει πολύ σύντομα! Η εκτίμηση αυτή ενισχύεται και από το γεγονός ότι τα μέλη του υπάρχοντας ΔΣ του ΑΟΚ δεν έχουν κανένα πρόβλημα να αποχωρήσουν από τις θέσεις τους, με την βασική προϋπόθεση βέβαια ότι θα έχουν κι αυτοί εξασφαλίσεις για την εύρυθμη λειτουργία όχι μόνο του τμήματος ποδοσφαίρου, αλλά και των υπολοίπων τμημάτων του συλλόγου, ορισμένα από τα οποία φαίνεται ότι βρίσκονται προ των πυλών δυσάρεστων αποφάσεων, όπως το βόλεϊ, που δεν είναι καθόλου σίγουρο ότι θα συμμετέχει του χρόνου στην Α2 γυναικών!

Επίσημες επαφές εν όψει…

Το τοπίο ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει κι αυτό γιατί μέχρι στιγμής οι επαφές του ΔΣ του ΑΟΚ με την πλευρά αυτών που θέλουν να «τρέξουν» την ομάδα και έχουν έρθει σε συμφωνία με τον «χορηγό» από την Αθήνα, και εκπροσωπούνται από τον Σωτήρη Δεληκάρη, είναι μόνο άτυπες! Απ’ ότι προβλέπεται το επόμενο χρονικό διάστημα θα υπάρξουν επίσημες κινήσεις, αν και όπως αναφέρουν πληροφορίες, η νέα διοικούσα επιτροπή έχει τον άνθρωπο που θα ηγηθεί της νέας προσπάθειας στο πρόσωπο ενός παράγοντα που μέχρι πριν από ένα σχεδόν χρόνο είχε ρόλο στο τοπικό ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο!

Το πλάνο του «χορηγού»

Σε ότι αφορά τον οικονομικό παράγοντα εξ Αθηνών, αυτός στη συγκεκριμένη χρονική στιγμή δεσμεύτηκε να στηρίξει μέχρι σ’ ένα σημείο οικονομικά την ομάδα με ένα μεγάλο ποσό, με την μορφή «χορηγίας». Όπως έχει τονιστεί όμως κατ’ επανάληψη, το ποσό αυτό δεν φτάνει για να καλυφθούν τα έξοδα της ομάδας που θέλει να κάνει πρωταθλητισμό γι’ αυτό και χρειάζεται να βοηθήσουν και άλλοι! Αναφορικά με τις μελλοντικές προθέσεις του, αν όλα πάνε καλά και ο ΑΟΚ καταφέρει επιτέλους να ξεκολλήσει από την Γ’ Εθνική, τότε θα ενδιαφερθεί για την ομάδα απ’ την στιγμή που θα δημιουργηθεί ΠΑΕ, οπότε θα έχει και κάτι ουσιαστικό να… αγοράσει, μιας και τώρα δεν μπορεί να κάνει κάτι με τον ερασιτέχνη! Προς αυτή την κατεύθυνση, οι κινήσεις που φέρεται να έχει κάνει σχετικά με την ενημέρωση του για την υπόθεση της εκκαθάρισης της ομάδας, δείχνουν ότι έχει «ψάξει» το θέμα, πήρε τις απαντήσεις που ήθελε και είναι αποφασισμένος να προχωρήσει! Το μόνο που περιμένει είναι να «ανεβεί» η ομάδα στην Β’ Εθνική…