Καβάλα BC: Μεταγραφές που θα κάνουν την διαφορά…

Από τα μέσα Ιουνίου θα ξεκινήσει να κινείται η... αγορά στο μεταγραφικό παζάρι της Α2 Εθνικης με την Καβάλα να είναι αποφασισμένη να προχωρήσει σε στοχευμένος κινήσεις...

Μελετημένες κινήσεις με παίκτες που θα κάνουν την διαφορά θέλει να αποκτήσει η ομάδα μπάσκετ της Καβάλας την καλοκαιρινή περίοδο στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για την επανεμφάνιση της στην Α2 Εθνική κατηγορία. Στην Ένωση όλο αυτό το διάστημα, μετά τα επινίκια για την εξασφάλιση του τίτλου στην Β’ Εθνική, κινούνται αθόρυβα αλλά δραστήρια στην αγορά για να επιλέξουν τους στόχους τους, οι οποίοι δεν θα είναι πολλοί σε αριθμό μιας και όπως έχει τονιστεί και άλλες φορές το «χτίσιμο» της νέας ομάδας από τον κόουτς Καραπιπερίδη δεν θα ξεκινήσει από το μηδέν! Οι επιλογές που θα γίνουν πάντως θα έχουν άμεση συνάρτηση με το υλικό που θα παραμείνει στην Καλαμίτσα από την φετινή χρονιά! Όταν λοιπόν θα ξεκαθαρίσει πόσοι και ποιοι από τους παίκτες που συγκροτούν το ρόστερ που υπάρχει αυτή τη στιγμή, τότε θα γίνουν οι κινήσεις για τα νέα πρόσωπα. Αυτό που πρέπει να τονιστεί ιδιαίτερα είναι το γεγονός ότι η Καβάλα δεν «χτυπάει» μόνο πόρτες για παίκτες που την ενδιαφέρουν, αλλά της… «χτυπάνε» την πόρτα παίκτες και εκπρόσωποι παικτών, δεδομένης της πολύ καλής εικόνας που έχει στην αγορά, τόσο από τις συνθήκες που επικρατούν όσο την αξιοπιστία της διοίκησης.

Μετά τα μέσα Ιουνίου…

Ο χρόνος που θα αρχίσουν να κινούνται τα πράγματα, σύμφωνα με τον προπονητή της Καβάλας θα είναι από το δεύτερο 15νθημερο του Ιουνίου και μετά, άρα τότε θα ξεκινήσουν και οι επίσημες επαφές της ομάδας με τους «στόχους»! Μέσα σ’ αυτούς περιλαμβάνονται και τα «Καβαλιωτάκια», που όλοι τα θέλουν στην ομάδα. Για τον Γκέλιο οι πιθανότητες είναι περισσότερες σε σχέση με τον Σταμπουλή, ενώ ακόμα πιο δύσκολη είναι η περίπτωση του Γοργόνη, για τον οποίο ερίζουν αρκετές ομάδες της Α2 Εθνικής.

Προετοιμασία στη Χαλκιδική

Ανεξάρτητα από την πορεία των μεταγραφικών, η ομάδα έχει ήδη προγραμματίσει την προετοιμασία της η οποία θα ξεκινήσει στις 20 Αυγούστου στις εγκαταστάσεις της κατασκήνωσης Yuppι Camp στην Κρυοπηγή Χαλκιδικής. Εκεί πέρα από την ανδρική ομάδα θα βρίσκονται όλα τα τμήματα της Ένωσης (ακαδημία, προαγωνιστικά και αγωνιστικά) για μια εβδομάδα, με στόχο να δοθεί η ευκαιρία ακόμη και σε παιδιά που θα ενταχθούν στις Ακαδημίες για πρώτη φορά να προετοιμασθούν σε μια οργανωμένη βάση με όλους τους προπονητές του συλλόγου.