ΑΟ Καβάλα: Εκλογές για νέο ΔΣ την Δευτέρα 18/6

Παραιτήθηκε, για να διευκολύνει τις εξελίξεις, το ποδοσφαιρικό τμήμα της διοίκησης και πλέον τα μέλη του ΑΟ καλούνται να εκλέξουν νέα διοίκηση

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στον ΑΟ Καβάλα μετά την συνεδρίαση του ΔΣ του ερασιτέχνη το βράδυ της Δευτέρας! Οι σύλλογος οδηγείται την ερχόμενη Δευτέρα 18 Ιουνίου σε έκτακτη γενική συνέλευση και εκλογές για την ανάδειξη νέας διοίκησης, επιβεβαιώνοντας έτσι τα σενάρια που μιλούσαν για απαίτηση της ομάδας, που θέλει να «τρέξει» το ποδοσφαιρικό τμήμα τη νέα χρονιά, να επιθυμεί να αναλάβει θεσμικό ρόλο στην διοίκηση του ΑΟ και να μην περιορίζεται (όπως γινόταν τα προηγούμενα χρόνια) στον τυπικό που είχαν οι προηγούμενες διοικούσες επιτροπές!

Πιέζει ο χρόνος…

Οι πληροφορίες λοιπόν αναφέρουν ότι ο αντιπρόεδρος του ερασιτέχνη ΑΟΚ Σωτήρης Δεληκάρης ζήτησε από την επιτροπή ποδοσφαίρου του ΔΣ να παραιτηθεί, έτσι ώστε σε σύντομο χρονικό διάστημα να δημιουργηθεί μια νέα διοίκηση, μιας και οι χρόνοι είναι πιεστικοί! Το αίτημα αυτό έγινε αποδεκτό, αφού όπως είχε τονιστεί και άλλες φορές στο παρελθόν, τα μέλη του ΔΣ του ΑΟΚ δεν είχαν καμία διάθεση να δημιουργήσουν εμπόδια στην κίνηση που δημιουργείται! Σ’ αυτό το σημείο θα πρέπει να τονιστεί ότι πριν την εξέλιξη αυτή, τα μέλη του ΔΣ πρότειναν να τεθούν υπό παραίτηση και όχι να παραιτηθούν άμεσα, μέχρι να σχηματοποιηθεί και να εμφανιστεί αυτή η νέα κίνηση που θέλει να αναλάβει τον ΑΟΚ. Η πρόταση αυτή όμως δεν πέρασε… Επισημαίνεται επίσης και το γεγονός ότι οι παραιτήσεις αφορούσαν μόνο το ποδοσφαιρικό τμήμα, που αφορούσε τα 6 άτομα του ΔΣ, και ως εκ τούτου συμπαρέσυρε και όλη την διοίκηση! Αυτό σημαίνει ότι η νέα διοίκηση του ΑΟΚ δεν θέλει αλλαγές στα άλλα τμήματα του ερασιτέχνη!

Όλοι για το καλό του ΑΟΚ

Αυτό που κυριάρχησε στη συνεδρίαση ήταν η λογική της καλύτερης δυνατής λύσης για το «καραβάκι», όχι μόνο στην επόμενη αγωνιστική περίοδο αλλά και στο μέλλον γενικότερα! Φαίνεται ότι, μετά από αρκετά χρόνια, υπάρχει σοβαρή προοπτική οικονομικής στήριξης της ομάδας και άρα σοβαρή ελπίδα για να ξεκολλήσει επιτέλους από την Γ’ Εθνική! Απ’ την στιγμή που οι «νέοι» ζήτησαν συγκεκριμένα πράγματα από τους «παλαιούς», έγιναν άμεσα αποδεκτά παρά το γεγονός ότι θα μπορούσαν άνετα να παρουσιάσουν «εμπόδια»! Δεν το έκαναν όμως κι αυτό είναι προς τιμήν του! Πλέον τα πράγματα έχουν πάρει τον δρόμο τους και σε λιγότερο από μια εβδομάδα θα γνωρίζουν όλοι στην Καβάλα, ποιοι θα είναι αυτοί που θα αναλάβουν να σηκώσουν ψηλά τον ΑΟΚ τα επόμενα χρόνια!

Υποψηφιότητες μέχρι το Σάββατο 18/6

Τις επόμενες ημέρες θα γίνει γνωστός ο τόπος και η ώρα διεξαγωγής της ΓΣ του ΑΟΚ, στην οποία θα γίνουν εκλογές για την ανάδειξη της νέας διοίκησης, μιας και το μόνο που αποφασίστε στο ΔΣ της Δευτέρας (11/6), ήταν η ημερομηνία διεξαγωγής της. Όσοι ενδιαφέρονται να δηλώσουν υποψηφιότητα μπορούν να το κάνουν, είτε μεμονωμένα είτε με ψηφοδέλτιο μέχρι το βράδυ του Σαββάτο 18 Ιουνίου. Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΑΟΚ αναφέρει τα εξής: «Κατόπιν του διοικητικού συμβουλίου που πραγματοποιήθηκε σήμερα και λόγω της παραιτήσεως μελών του ποδοσφαιρικού τμήματος, με βάση το άρθρο 13 (παράγραφος ζ) αποφασίστηκε η διεξαγωγή Γενικής συνέλευσης στις 18 Ιουνίου (σύντομα θα ανακοινωθούν ο τόπος και η ώρα διεξαγωγής) και η προκήρυξη εκλογών για την συγκρότηση νέου διοικητικού συμβουλίου.

Η προθεσμία κατάθεσης υποψηφιοτήτων (είτε μεμονωμένων είτε ψηφοδελτίου με περισσότερους εκ του ενός) λήγει το Σάββατο 16 Ιουνίου και ώρα 19:00. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται είτε στα γραφεία μας είτε στο [email protected] ενώ η εγγραφή/ανανέωση συνδρομής μπορεί να γίνει μέσω της ιστοσελίδας μας www.aokavala.gr (ενότητα Γίνε Μέλος), καθώς και πριν την έναρξη της γενικής συνελεύσεως».