Ένωση Καλαθοσφαίρισης: Για να γίνει η οικογένεια μας πιο μεγάλη…

Ξεκινάει το πρωί της Παρασκευής και ολοκληρώνεται το μεσημέρι της Κυριακής το ετήσιο Basketball Camp του συλλόγου στο ΔΑΚ «Αλ. Δήμογλου» της Καλαμίτσας

Το καθιερωμένο πλέον ραντεβού της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης της Καβάλας με τους νεαρούς αθλητές της περιοχής, και όχι μόνο σ’ αυτούς που ανήκουν στον σύλλογο, για το ετήσιο Basketball Camp που πραγματοποιείται στο κλειστό της Καλαμίτσας, ορίστηκε για την Παρασκευή 15 Ιουνίου. Αγόρια και κορίτσια ηλικίας από 5 έως 18 ετών που θέλουν να μυηθούν στα μυστικά του αθλήματος, από τους προπονητές του συλλόγου, μπορούν να δηλώσουν δωρεάν συμμετοχή για ένα γεμάτο τριήμερο που θα διεξαχθεί με την ευθύνη του προπονητή του ανδρικού τμήματος Ανδρέα Καραπιπερίδη.

«Για να εντρυφήσουν πιο πολύ στον κόσμο του μπάσκετ»

Η ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει τα εξής: «Το τριήμερο που μας έρχεται ξεκινάει το Ετήσιο Basketball Camp της Ακαδημίας και των Τμημάτων Υποδομής μας. Τα παιδιά μας θα έχουν την ευκαιρία να εντρυφήσουν ακόμη πιο πολύ στον κόσμο του μπάσκετ, να παίξουν και να αθληθούν παρέα με τους φίλους τους! Καλεσμένοι στην φετινή διοργάνωση είναι όλα τα παιδιά που πήραν μέρος στο 31ο mini basket αλλά και όλα όσα παιδιά θέλουν να ασχοληθούν με το όμορφο αυτό άθλημα! Ας έρθουμε λοιπόν όλοι με τους φίλους μας για να κάνουμε την οικογένεια της Ένωσης ακόμη πιο μεγάλη»!
Διοικητικός Υπεύθυνος: Σωτήρης Βεζερτζής
Υπευθ. Προπονητικού προγράμματος: Ανδρέας Καραπιπερίδης
Τόπος διεξαγωγής: Γήπεδα Καλαμίτσας

Πρόγραμμα ετήσιου Basketball Camp 2018

Παρασκευή 15/6: Πρωί 09.00 – 12. 30. Απόγευμα 17. 30 – 20.30
Σάββατο 16/6: Πρωί 09. 00 – 12. 30. Απόγευμα: 17.30 – 20. 30
Κυριακή 17/6: Πρωί 09.00-12.00