Μπάσκετ: Ζυμώσεις για συνεργασία στο γυναικείο μπάσκετ

Αν και με αρκετές δυσκολίες και απαισιόδοξες προβλέψεις οι παράγοντες του μπάσκετ της Καβάλας προσπαθούν να βρουν την «χρυσή τομή»

Συνεχίζονται οι ζυμώσεις και οι επαφές μεταξύ των παραγόντων των συλλόγων μπάσκετ της Καβάλας με στόχο να επιτευχθεί αυτή η συνεργασία, για την οποία όλοι μιλούν το τελευταίο διάστημα, αλλά λίγοι αντιλαμβάνονται πόσο δύσκολο είναι να βρεθεί η «χρυσή τομή»! Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι συζητήσεις μεταξύ της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης της Καβάλας και των Πανθήρων για την συμπόρευση στο γυναικείο μπάσκετ βρίσκονται στο φόρτε τους, με τις δύο πλευρές να αντιλαμβάνονται ότι αν συμφωνήσουν το κέρδος για τα ίδια παιδιά θα είναι πολύ μεγάλο. Απ’ την άλλη όμως υπάρχουν πολλά πεδία πάνω στα οποία θα πρέπει να υπάρξει συμφωνία, γι’ αυτό και τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί σίγουρο και δεδομένο!

Οι Πάνθηρες στα μπαράζ ανόδου στην Α2

Εκτός αυτού όμως υπάρχουν και οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας μπάσκετ γυναικών των Πανθήρων που σε λίγες ημέρες θα μπουν στην «μάχη» για την άνοδο στην Α2 Εθνική κατηγορία. Τα μπαράζ για το εισιτήριο της ανόδου θα γίνουν στην Θεσσαλονίκη και στο κλειστό γυμναστήριο της Νεάπολης από τις 20 έως τις 24 Ιουνίου, με την ομάδα της Καβάλας να αρχίζει τους αγώνες της την Πέμπτη 21 του μηνός. Αντίπαλοι της θα είναι τα Γιάννινα (που εμφανίζεται ως φαβορί), η Νίκη Βόλου, ο Απόλλων Πτολεμαίδας και η ΑΓΕ Πιερίας. Στους Πάνθηρες είναι λογικό να είναι επικεντρωμένοι στην παρουσία τους στα μπαράζ και έτσι το πιο πιθανό είναι η όποια απάντηση τους στις προτάσεις που τους έχουν γίνει να δοθεί μετά την επιστροφή της αποστολής απ’ την Θεσσαλονίκη.