«Ευαγγελίδεια-Σπανίδεια 2018»: Ακόμα μια μεγάλη γιορτή στίβου φιλοξενήθηκε στην Καβάλα [φωτογραφίες]

Εκατοντάδες μικροί αθλητές και θεατές φιλοξενήθηκαν στο Ανθή Καραγιάννη, στο πλαίσιο των αγώνων, οι οποίοι πραγματοποιήθηκαν από τον ΟΚΑΚ, σε συνεργασία με την ΕΑΣ ΑΜ-Θ, με την υποστήριξη του δήμου Καβάλας και της ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ

Με τη συμμετοχή εκατοντάδων αθλητών και την παρουσία εκατοντάδων θεατών από όλη τη Βόρεια Ελλάδα, διοργανώθηκαν με απόλυτη επιτυχία στην πόλη της Καβάλας και στο στάδιο Ανθή Καραγιάννη, οι αγώνες στίβου του ΟΚΑ Καβάλας «Ευαγγελίδεια-Σπανίδεια 2018».

Στους αγώνες έλαβαν μέρος παιδιά της κατηγορίας Παμπαίδων-Παγκορασίδων Β’ στα «Ευαγγελίδεια» και παιδιά της κατηγορίας Μίνι -ήτοι ηλικίας έως 13 ετών- στα «Σπανίδεια».

Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν σε συνεργασία με την ΕΑΣ Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, με την υποστήριξη του δήμου Καβάλας και της ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ.

Όπως σχολιάζουν οι διοργανωτές εν είδει επιλόγου γιατους αγώνες: «Μια μεγάλη γιορτή του στίβου μόλις τελείωσε “Ευαγγελίδεια-Σπανίδεια 2018”. Πολύ μεγάλη η συμμετοχή αθλητών από όλη τη βόρειο Ελλάδα. Ευχαριστούμε πολύ τους συλλόγους που μας εμπιστεύονται. Ευχαριστούμε πολύ τον δήμο Καβάλας για την πολύτιμη βοήθειά του. Ευχαριστούμε πολύ τον Σύνδεσμο Κριτών Καβάλας που πάντα είναι παρών. Ευχαριστούμε πολύ το Δημήτρη Τζαβολάκη και τον Κώστα Λιούμπα που ακούραστοι ετοίμασαν το στάδιο για τους αγώνες. Ευχαριστούμε πολύ τους εθελοντές μας (μεγαλύτεροι αθλητές, μέλη του ΔΣ του ΟΚΑΚ, φίλοι, γονείς) που χωρίς αυτούς δε θα μπορούσαμε να βγάλουμε σε πέρας τους αγώνες».