ΓΣ Ελευθερούπολης: Πήρε Σταμπουλή, επέστρεψε ο Λαζαρίδης

Σημαντική ενίσχυση για τη νεοφώτιστη ομάδα στην Β’ Εθνική κατηγορία με δύο Καβαλιώτες παίκτες

Δύο σημαντικές προσθήκες στο έμψυχο υλικό του εν όψει της παρθενικής παρουσίας του στην Β’ Εθνική κατηγορία, έκανε ο Γυμναστικός σύλλογος της Ελευθερούπολης. Απέκτησε τον Καβαλιώτη φόργουορντ Γιάννη Σταμπουλή, ενώ θα ενισχυθεί και με ένα δικό του παιδί που την περσινή χρονιά αγωνίστηκε με τα χρώματα της Αγίας Βαρβάρας, τον Κώστα Λαζαρίδη.

Ο 27χρονος Σταμπουλής, αποφάσισε να μην συνεχίσει την καριέρα του στην Κρήτη και στην ομάδα του Ηρακλείου, και αποδέχτηκε την πρόταση της Ελευθερούπολης, μιας και η επιστροφή του στην Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας δεν προχώρησε παρά το γεγονός ότι του έγινε πρόταση. Έχει ύψος 2.02 και διαθέτει τις ικανότητες αλλά και την εμπειρία να βοηθήσει την ομάδα στην δύσκολη πορεία της.

Όσο για τον Κώστα Λαζαρίδη, μετά από μια χρονιά στα χέρια του Στάθη Καμαράκη στην Αγία Βαρβάρα, επιστρέφει στην ομάδα όπου γνώρισε πολλές επιτυχίες από την στιγμή που μεταγράφηκε εκεί το 2015. Είναι 19 ετών (ύψος 1.97) και ξεκίνησε την μπασκετική του καριέρα στα τμήματα υποδομής της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας.