ΑΟ Καβάλα: Στο ξενοδοχείο Galaxy η έκτακτη ΓΣ

Για τις 18.30 έχει οριστεί η έναρξη της διαδικασίας στην Φίλιππος Α', με τα μέλη να πρέπει να τακτοποιήσουν τις συνδρομές τους, μόνο πριν από την έναρξη της διαδικασίας

Στο ξενοδοχείο Galaxy θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα (18/6) το απόγευμα η έκτακτη γενική συνέλευση του ΑΟ Καβάλα, όπου αναμένεται να αναδειχτεί η νέα διοίκηση του συλλόγου. Αυτό έγινε γνωστό με ανακοίνωση του ΔΣ τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής, κι ενώ η προθεσμία για την υποβολή υποψηφιοτήτων λήγει το απόγευμα του Σαββάτου (16/6). Το ραντεβού των μελών του συλλόγου είναι για τις 18.30 και σε περίπτωση που δεν επιτευχθεί απαρτία η ΓΣ θα ξεκινήσει μισή ώρα αργότερα.

Η ανακοίνωση

Η ανακοίνωση, στην οποία τονίζεται ότι τα μέλη θα πρέπει τακτοποιηθούν ταμειακώς μόνο πριν από την έναρξη της ΓΣ, αναφέρει τα εξής: «Η γενική συνέλευση του σωματείου μας θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 18 Ιουνίου και ώρα 18:30 στην αίθουσα Φίλιππος Α’ του ξενοδοχείου Galaxy επί της οδού Βενιζέλου (αρ.27) ενώ μετά την ολοκλήρωση της θα διεξαχθούν οι αρχαιρεσίες του νέου διοικητικού συμβουλίου. Σε περίπτωση μη επίτευξης απαρτίας η Γεν. Συνέλευση θα επαναληφθεί την ίδια ημέρα, και ώρα  19:00 στην ίδια αίθουσα. Παρακαλούνται όσα μέλη δεν είναι ταμειακώς ενήμερα, να τακτοποιήσουν την συνδρομή τους στον τόπο διεξαγωγής της Γ.Σ. και μόνο πριν την έναρξη της (18:00 έως 18:30)».

In this article