AO Καβάλα: 16 υποψήφιοι για 15 θέσεις

Στις εκλογές για την ανάδειξη του νέου ΔΣ του συλλόγου που θα γίνουν σήμερα το απόγευμα στο ξενοδοχείο «Γαλαξίας»

Ένα ενιαίο ψηφοδέλτιο θα παρουσιαστεί το απόγευμα της Δευτέρας (18/6) στην αίθουσα «Φίλιππος» του ξενοδοχείου «Γαλαξίας», στην έκτακτη γενική συνέλευση του ΑΟ Καβάλα απ’ την οποία θα προκύψει η νέα διοίκηση του συλλόγου. Τα μέλη του Ομίλου, που θα πρέπει να τακτοποιηθούν ταμειακώς αυστηρά πριν από την έναρξη της διαδικασίας για να μπορέσουν να ψηφίσουν, θα διαλέξουν τους 15 από τους 16 υποψήφιους που θα στελεχώσουν το νέο διοικητικό συμβούλιο της ομάδας.

Οι νέοι και οι παλιοί…

Ανάμεσα στους υποψηφίους βρίσκονται αρκετά μέλη της απερχόμενης διοίκησης, όπως ο πρώην πρόεδρος Ντίνος Κανάκης, και ο γεν. γραμματέας Βασίλης Βακιρτζής αλλά και ο Σωτήρης Δεληκάρης (που παίζει κεντρικό ρόλο στις εξελίξεις), ο Μπάμπης Παναγιωτίδης, ο Βασίλης Καφετζής αλλά και ο Μπάμπης Κουφατζής. Απ’ την άλλη, δεν θα είναι υποψήφιος ο απερχόμενος πρόεδρος Γιώργος Λουπέλης. Απ’ εκεί και πέρα νέα πρόσωπα είναι οι προερχόμενοι από την πρώην διοίκηση της ΕΠΣ Καβάλας Αντώνης Αντωνίου (του Γεωργίου) και Γιάννης Βαμβακάς, ο γενικός αρχηγός του ποδοσφαιρικού τμήματος Γιώργος Μανάφης και το μέλος της ΛΦΚ Νίκος Θεοχαρίδης. Επίσης επανέρχονται «στην ενεργό δράση» δύο στελέχη που έπαιξαν κομβικό ρόλο τα προηγούμενα χρόνια στα διοικητικά του ΑΟΚ, ο Αντώνης Αντωνίου (του Αθανασίου) και ο Αντώνης Κατσαμακίδης.

Τα υπόλοιπα τμήματα

Σε ότι αφορά τα υπόλοιπα τμήματα, στο τμήμα του στίβου παραμένει ο Δημήτρης Αρβανιτίδης και στο karate ο Απόστολος Γαλάνης, ενώ στο βόλεϊ το γεγονός ότι ο μέχρι πρότινος υπεύθυνος της επιτροπής Νίκος Αγγελόπουλος αποφάσισε τελικά να μην θέσει υποψηφιότητα, κάτι που δεν αποτελεί καλή εξέλιξη για το τμήμα. Στο βόλεϊ υποψήφιοι θα είναι οι Γιώργος Χατζής και Λάζαρος Κωνσταντινίδης».

Ενιαίο ψηφοδέλτιο

Αναλυτικά το δελτίο τύπου του ΑΟ Καβάλα, αναφέρει τα εξής: «Το διοικητικό συμβούλιο του ΑΟ Καβάλα ανακοινώνει τα ονόματα όλων των μελών που έθεσαν υποψηφιότητα για τις αρχαιρεσίες που θα διεξαχθούν την Δευτέρα 18 Ιουνίου (Αίθουσα Φίλιππος, Ξενοδοχείο Γαλαξίας) και τα οποία θα συμμετάσχουν σε ένα ενιαίο ψηφοδέλτιο.  Υπενθυμίζουμε πως από τις 18:00 έως και τις 18:30 μπορούν όσοι επιθυμούν να ανανεώσουν την συνδρομή τους ενώ στο ψηφοδέλτιο επιτρέπονται μέχρι 15 σταυροί. Οι υποψήφιοι για το 15μελες διοικητικό συμβούλιο είναι οι:

  1. Αντωνίου Αντώνιος (του Αθανασίου)
  2. Αντωνίου Αντώνιος (του Γεωργίου)
  3. Αρβανιτίδης Δημήτριος
  4. Βακιρτζής Βασίλειος
  5. Βαμβακάς Ιωάννης
  6. Γαλάνης Απόστολος
  7. Δεληκάρης Σωτήριος
  8. Θεοχαρίδης Νικόλαος
  9. Κανάκης Κωνσταντίνος
  10. Κατσαμακίδης Αντώνιος
  11. Καφετζής Βασίλειος
  12. Κουφατζής Χαράλαμπος
  13. Κωνσταντινίδης Λάζαρος
  14. Μανάφης Γεώργιος
  15. Παναγιωτίδης Χαράλαμπος
  16. Χατζής Γεώργιος».

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με την προηγούμενη ανακοίνωση της ομάδας, σε περίπτωση που στις 18.30 δεν διαπιστωθεί απαρτία, η διαδικασία θα επαναληφθεί μετά από μισή ώρα, δηλαδή στις 19.00 στον ίδιο χώρο.

Η επόμενη ημέρα…

Σε ότι αφορά την επόμενη ημέρα στην ομάδα, ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει πλήρως ποιος θα είναι αυτός που θα ηγηθεί της νέας προσπάθειας, η οποία πλέον δεν θα έχει ως στόχο μια αξιοπρεπή πορεία αλλά αποκλειστικά και μόνο την διεκδίκηση της ανόδου στην Β’ Εθνική! Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι κάποια απ’ τα νέα πρόσωπα που παρουσιάστηκαν είναι πιθανόν να πάρουν καίριες θέσεις στο ΔΣ. Υπενθυμίζεται ότι στο «τραπέζι» υπάρχει ακόμα η πρόταση για οικονομική βοήθεια από τον εξ Αθηνών «χορηγό», ενώ δεν αποκλείεται τις επόμενες ημέρες να υπάρξουν και άλλες ενδιαφέρουσες εξελίξεις…