ΑΟ Καβάλα: Για να βρει ο όμιλος νέο βηματισμό…

Σύντομη η διαδικασία και οι τοποθετήσεις των μελών του ΑΟΚ στην χθεσινή έκτακτη γενική συνέλευση στο ξενοδοχείο «Galaxy»

Σύντομη αποδείχτηκε η διαδικασία της έκτακτης γενικής συνέλευσης του ΑΟ Καβάλα που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στην αίθουσα «Φίλιππος» του ξενοδοχείου «Galaxy» και στο τέλος της οποίας διενεργήθηκαν εκλογές για την ανάδειξη του νέου ΔΣ του συλλόγου. Τα λίγα σχετικά μέλη του ΑΟΚ που παραβρέθηκαν στην διαδικασία, είχαν την ευκαιρία να ακούσουν τον σύντομο απολογισμό της χρονιάς που πέρασε, από τον απερχόμενο αντιπρόεδρο Μπάμπη Κουφατζή καθώς και χαιρετισμούς από τους παραβρισκόμενους, που όλοι εξέφρασαν την επιθυμία ο σύλλογος να βρει τον δρόμο του στο ποδόσφαιρο αλλά και να συνεχίσει τις επιτυχίες στα άλλα τμήματα.

«Δεν πετύχαμε τον στόχο μας, αλλά αφήσαμε παρακαταθήκη»

Κάνοντας τον απολογισμό του προηγούμενου πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής, ο κ. Κουφατζής αφού αναφέρθηκε στις δύσκολες συγκυρίες στις οποίες βρέθηκε η ομάδα τόνισε ότι «παρά το γεγονός ότι η ομάδα δεν κατάφερε να πετύχει τον στόχο της που ήταν η είσοδος στα μπαράζ για την άνοδο στην Β’ Εθνική, δημιουργήσαμε ένα πολύ καλό κορμό που αποτελείται κυρίως από ντόπια παιδιά που αποτελεί μια πολύ καλή παρακαταθήκη για το μέλλον. Στο τέλος του πρωταθλήματος το ΔΣ συνεδρίασε και αποφάσισε να ότι δεν θα μπορούσε να «τρέξει» την ομάδα και την επόμενη χρονιά, αφού εκτός των άλλων δεν ήταν αυτός ο ρόλος του και ζητήσαμε να δημιουργηθεί ένα τμήμα που θα αναλάβει το ποδοσφαιρικό τμήμα με την ελπίδα ότι θα πάει την ομάδα υψηλότερα». Τέλος ευχαρίστησε όλους όσους στήριξαν την προσπάθεια την περασμένη χρονιά, από τον δήμο Καβάλας έως τους επιχειρηματίες της χρονιάς και επισήμανε ότι «κάποια απ’ τα μέλη του απερχόμενου ΔΣ δεν θα συνεχίσουν, όμως θεωρούμε ότι θα είναι δίπλα μας και θα μας βοηθήσουν»!

 

Ο στίβος και το καράτε

Στη συνέχεια πήραν το λόγο οι εκπρόσωποι των υπολοίπων τμημάτων του ΑΟΚ, με τον Δημήτρη Αρβανιτίδη του στίβου να αναφέρει ότι «θέλω και ελπίζω η νέα διοίκηση να συνεχίσει να στηρίζει το τμήμα μας. Πρέπει να βλέπουμε τον ερασιτέχνη ΑΟΚ ως σύνολο και ένα κορμό και όχι ως τμήμα», ενώ ο εκπρόσωπος του τμήματος karate Απόστολος Γαλάνης δήλωσε ότι «είμαι για 3η φορά εκπρόσωπος του τμήματος μαχητικών τεχνών στο ΔΣ και μέχρι στιγμής η συνεργασία μας είναι άψογη. Προετοιμαζόμαστε για την διοργάνωση ενός Πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος και ευελπιστούμε ότι ο ερασιτέχνης θα είναι κοντά μας».

«’’Ηρωες’’ αυτοί που δίνουν χρήματα στις ομάδες»

Από την πλευρά των φιλάθλων, ο εκπρόσωπος του ΣΦΑΟΚ «Γαλάζιοι Αργοναύτες» Γιάννης Καραμάνης είπε ότι παρακολουθεί για πρώτη φορά τις εργασίες της ΓΣ και εξέφρασε την χαρά του για το γεγονός ότι βλέπει στην αίθουσα πρόσωπα που θα βοηθήσουν την ομάδα. «Όσοι βάζουν χρήματα, σ’ αυτές τις δύσκολες εποχές είναι ήρωες» επισήμανε ότι τόνισε ότι ο ΣΦΑΟΚ θα είναι κοντά στην ομάδα τόσο εντός όσο και εκτός έδρας.

Στηρίζει ο δήμος Καβάλας…

Από την πλευρά του ο αντιδήμαρχος αθλητισμού του δήμου Καβάλας Γιώργος Φιλόσογλου τόνισε ότι «έχουμε ήδη αργήσει σε ότι έχουμε να κάνουμε με τα θέματα του γηπέδου και της στήριξης του δήμου προς τον σύλλογο λόγω γραφειοκρατίας» και ζήτησε να γίνει συνάντηση με τους παράγοντες της ομάδας το συντομότερο, ενώ είπε ότι «ο δήμος Καβάλας στηρίζει τον σύλλογο, όσο δεν στηρίζουν άλλοι δήμοι τις ομάδες τους στη Βόρεια Ελλάδα». Τέλος ο επικεφαλής του συνδυασμού «Ο τόπος της ζωής μας» Μάκης Παπαδόπουλος δήλωσε ότι «όλα αυτά τα χρόνια δαπανούνταν χρήματα για τις προσπάθειες της ομάδας που δεν καρποφόρησαν. Ίσως αυτή τη φορά θα πρέπει να αλλάξουμε τον βηματισμό μας για να δούμε την ομάδα μας πιο ψηλά και να έχει διάρκεια»!