ΕΠΣ Καβάλας: Τον Ιούλιο, στο Ενωσιακό, η σχολή ανανέωσης ταυτοτήτων προπονητών

Μέχρι το 2021 θα ανανεωθεί η ταυτότητα των προπονητών ποδοσφαίρου της Καβάλας, που θα παρακολουθήσουν την σχολή που θα πραγματοποιηθεί στα Αμισιανά

Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας, σε συνεργασία με το Σύνδεσμο Πτυχιούχων Προπονητών Ποδοσφαίρου, έχουν προγραμματίσει τη λειτουργία σχολής ανανέωσης ταυτοτήτων τριετίας στην Καβάλα. Οι ταυτότητες αυτές θα έχουν ισχύ από το 2019 έως το 2021. Η σχολή θα έχει διάρκεια δύο ημέρες και θα λειτουργήσει μετά από απόφαση του Τμήματος Εκπαίδευσης της ΕΠΟ, μέσα στο πενθήμερο 17 έως 22 Ιουλίου 2018. Δικαίωμα φοίτησης στη σχολή έχουν όλοι οι προπονητές με διπλώματα UEFA C, UEFA B, UEFA A, καθώς και πιστοποιήσεις αυτών που φοίτησαν σε σχολές μέχρι 31/12/2017, προπονητές με αναθεώρηση παλαιών διπλωμάτων της ΓΓΑ και γυμναστές που έχουν περάσει σχολές εξομοίωσης.

Τα παράβολα συμμετοχής

Το παράβολο συμμετοχής των προπονητών έχει ορισθεί από την ΕΠΟ ως ακολούθως:

  1. Δίπλωμα UEFA A, εκατόν είκοσι (120) €
  2. Δίπλωμα UEFA B, ογδόντα (80) €
  3. Δίπλωμα UEFA C, σαράντα (40) €

Για προπονητές που έχουν φοιτήσει από 1/1/2017 έως και 31/12/2017 σε σχολές προπονητών, το παράβολο συμμετοχής έχει ως ακολούθως:

  1. Δίπλωμα UEFA A, σαράντα (40) €
  2. Δίπλωμα UEFA B, τριάντα (30) €
  3. Δίπλωμα UEFA C, είκοσι (20) €

Στο Ενωσιακό των Αμισιανών

Σύμφωνα με την ενημέρωση που είχε ο πρόεδρος της Επιτροπής Προπονητών ΕΠΣ Καβάλας,  Γιώργος Σουφλέρης, την όλη οργάνωση της σχολής θα αναλάβει η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας, επικουρούμενη από το ΔΣ του Συνδέσμου Προπονητών. Η σχολή θα φιλοξενηθεί στις πλήρως ανακαινισμένες αθλητικές Ενωσιακές εγκαταστάσεις μας, που βρίσκονται στην περιοχή των Αμισιανών. Ένας χώρος που στο εξής θα μπορεί να δεχθεί την οποιαδήποτε ποδοσφαιρική εκδήλωση και δραστηριότητα, που θα γίνεται τόσο από την ΕΠΣ Καβάλας, όσο και από τα σωματεία – μέλη της.