Δημήτρης Μαγκαφίνης: Από την Κρήτη στην Λευκίμμη της Κέρκυρας

Στον 3ο όμιλο της Γ' Εθνικής θα συνεχίσει την καριέρα του ο Καβαλιώτης τεχνικός, έχοντας μαζί του ως βοηθό τον Διονύση Μουτάκη

Από την Κρήτη στην Κέρκυρα και από την μια πρωταγωνίστρια ομάδα στην άλλη. Αυτό είναι το δρομολόγιο που θα ακολουθήσει ο Καβαλιώτης προπονητής Δημήτρης Μαγκαφίνης που μετά από μια άκρως επιτυχημένη παρουσία στην Παλαιόχωρα Χανίων η νέα αγωνιστική περίοδος θα τον βρει στο νησί της Κέρκυρας και την Αθλητική Ένωση Λευκίμμης! Η ΑΕΛ συμμετέχει στο πρωτάθλημα του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής και ο στόχος της θα είναι να διεκδικήσει τον τίτλο για να μπει στα μπαράζ για την άνοδο στην Β’. Αυτό τον φιλόδοξο στόχο καλείται να υπηρετήσει ο πολύπειρος κόουτς, που για ακόμα μια φορά θα έχει στο πλευρό του ως βοηθό τον Διονύση Μουτάκη, ο οποίος ήταν μαζί του στο Βυζάντιο, το Νέστο και την Παλαιόχωρα. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Κέρκυρα είναι το 4ο νησί στο οποίο θα δουλέψει ο Δ. Μαγκαφίνης, αφού εκτός από την ιδιαίτερη πατρίδα του την Θάσο, έχει περάσει από Ζάκυνθο και Ρόδο.

Η Ανακοίνωση

Η ανακοίνωση της ομάδας της Κέρκυρας, που πέρσι είχε μ.ο. εισιτηρίων 1000 (!!!) αναφέρει τα εξής: «Η Αθλητική Ένωση Λευκίμμης ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον προπονητή Δημήτρη Μαγκαφίνη. Άμεσος συνεργάτης του ο Διονύσης Μουτάκης. Ο Πρόεδρος το ΔΣ και ο λαός της Λευκίμμης τους καλωσορίζουν στη μεγάλη οικογένεια της «Βασίλισσας» και τους εύχονται υγεία, δύναμη και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας. Μία ομάδα ένα πάθος… Μόνο ΑΕΛ και συνεχίζουμε…»!