Καβάλα BC: Ξεχώρισαν Μιχάλογλου, Καπινιάρης, Ετι και ο… κόουτς

Σε ψηφοφορία ανάμεσα σε όλους τους προπονητές των ομάδων του 1ου ομίλου της Β’ Εθνικής

Η Ένωση Καλαθοσφαίρισης της Καβάλας δεν ξεχώρισε μόνο ομαδικά στο πρωτάθλημα του 2ου ομίλου του Βορρά στην Β’ Εθνική κατηγορία, κατακτώντας (έστω και με περιπετειώδη τρόπο) τον τίτλο του πρωταθλητή! Ξεχώρισε και ατομικά μιας και τόσο αθλητές που απάρτιζαν το ρόστερ της όσο και ο προπονητής της βρέθηκαν στην λίστα με τους καλύτερους σύμφωνα με τη γνώμη των προπονητών των συλλόγων που συμμετείχαν στο φετινό πρωτάθλημα. Η ιστοσελίδα basket.gr ρώτησε λοιπόν όλους τους τεχνικούς ποιοι ήταν οι παίκτες που ξεχώρισαν μέσα στην χρονιά και έτσι δημιουργήθηκε η πρώτη και η δεύτερη 5αδα, καθώς και ποιος ήταν ο καλύτερος προπονητής.

Στην 1η πεντάδα ο Μιχάλογλου,

στην 2η Έτι και Καπινιάρης

Έτσι λοιπόν η Καβάλα είχε τον Μιχάλογλου  στην πρώτη 5αδα της κατηγορίας με 8 ψήφους προπονητών (μαζί με τους Γκατζιά των Ικάρων και Καραποστόλου του Ανατόλια), με τον Πολίτη του Μεσσολογίου και τον Κακιούζη των Σερρών να έχουν 13. Στην 2η πεντάδα με την καλύτερη συγκομιδή ψήφων ήταν ο Ετινόζα με 6 ψήφους, ενώ 3 είχε ο Καπινιάρης. Σ’ αυτή τη 2η ομάδα, συμπεριλήφθηκαν επίσης και οι Δανάκης (Πευκοχώρι) με 4, και Δασκαλόπουλος (Στρατώνι) και Συμεωνίδης (Ανατόλια) με 2. Επίσης ψηφίστηκαν ακόμα 7 παίκτες, ανάμεσα τους και ο Κουμλέλης που είχε μια ψήφο.

2ος καλύτερος προπονητής

ο Καραπιπερίδης

Σε ότι αφορά τον καλύτερο προπονητή, ξεχώρισε με διαφορά ο τεχνικός του Χαρίλαου Τρικούπη Μεσολογγίου Γιάννη Δημητριάδη που συγκέντρωσε την επιλογή των 11 από τους 15 προπονητές (σ. σ. οι τεχνικοί δεν ψήφιζαν τον εαυτό τους). Στην 2η θέση είναι ο Ανδρέας Καραπιπερίδης της Καβάλας με 2 ψήφους (επιλέχτηκε από τον Δημητριάδη του Μεσολογγίου και τον Αρχοντούλη των Τιτάνων Παλαμά). Δύο ψήφους είχε επίσης και ο Στέργιος Ποργιόπουλος (Ίκαροι Σερρών) και μια ο Ευριπίδης Μελετιάδης (Πευκοχώρι).

Οι επιλογές του

προπονητή της Καβάλας

Οι επιλογές του προπονητή της Καβάλας Ανδρέα Καραπιπερίδη ήταν οι εξής: (Πεντάδα): 1.Δανάκης (Πευκοχώρι), 2.Πολίτης (Χαρ. Τρικούπης), 3.Καραποστόλου (Ανατόλια), 4.Ζώτος (Ανατόλια), 5.Κακιούζης (Ίκαροι Σερρών). (Προπονητής της χρονιάς): Δημητριάδης (Χαρ. Τρικούπης). Αποκάλυψη της χρονιάς: Φώτογλου (Ίκαροι Σερρών). Γεγονός της χρονιάς: Η ομάδα της Γέφυρας που κατάφερε να σωθεί έχοντας στο ρόστερ της νέους και φιλόδοξους παίκτες.