ΓΣΕ – Γ’ Εθνική: «Τα καλύτερα έρχονται…»

Παραμένει και τη νέα χρονιά, στη Β' Εθνική, ο προπονητής και 3 βασικοί παίκτες, επέστρεψε ένας, αποκτήθηκε ακόμα ένας και έπεται συνέχεια...

Μια πρώτη σύνοψη των κινήσεων της, εν όψει της παρθενικής της εμφάνισης στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής κατηγορίας επιχειρεί με ανακοίνωση της η διοίκηση του Γυμναστικού συλλόγου Ελευθερούπολης.

Μέχρι στιγμής έχει ανανεώσει την συνεργασία με τον προπονητή της και 3 παίκτες της φετινής χρονιάς, έχει επιστρέψει ένας και έχει αποκτηθεί ακόμα ένας. Όπως τονίζεται ο στόχος είναι να δημιουργηθεί μια ποιοτική ομάδα, ενώ αναφέρει προς τους φιλάθλους να μείνουν… συντονισμένοι γιατί τα καλύτερα έρχονται!

Αναλυτικά: «Μια σύνοψη έως τώρα, ο γυμναστικός συνεχίζει για 4η συνεχόμενη χρονιά με τον ίδιο προπονητή Κυριάκο Παπαδόπουλο στοιχείο πολύ σημαντικό για το χτίσιμο μιας συμπαγούς ομάδας. Μαζί μας και την επόμενη χρονιά θα είναι και ο Φώτης Στυλίδης και ο Χάρης Βοιβατόπουλος οι οποίοι συμπληρώνουν 3ετια. Την ίδια επιλογή με τους παραπάνω έκανε και Φώτης Ιωάννου και φυσικά επέστρεψε ξανά ο Κώστας Λαζαρίδης. Το νέο πρόσωπο που θα πλαισιώνει την ομάδα είναι ο Γιάννης Σταμπουλής που έρχεται από το Ηράκλειο.

Όπως καταλαβαίνετε ο σχεδιασμός συνεχίζεται η διοίκηση είναι αποφασισμένη να δημιουργήσει μια ποιοτική ομάδα, μια ομάδα που και πάλι θα προσφέρει ωραίο μπάσκετ και θα αποτελέσει θέλγητρο για όλους τους φιλάθλους του νομού Καβάλας. Μείνετε συντονισμένοι τα καλύτερα έρχονται…»!