ΑΟ Καβάλα: Την Δευτέρα παρουσιάζεται ο Παύλος Δερμιτζάκης

Στο ξενοδοχείο Galaxy θα παρουσιαστεί ο νέος προπονητής της ομάδας, στην οποία παραμένει όλο το τεχνικό επιτελείο της περσινής χρονιάς

Το βράδυ της Δευτέρας στο ξενοδοχείο Galaxy θα παρουσιαστεί επίσημα ο Παύλος Δερμιτζάκης ως νέος προπονητής του ΑΟΚ. Ο Καβαλιώτης τεχνικός θα πλαισιωθεί στο πρωτάθλημα, όπου οι φιλοδοξίες και οι στόχοι είναι υψηλοί, από το σύνολο των συνεργατών του προηγούμενου τεχνικού, μιας και όπως τονίζεται στο σχετικό δελτίο τύπου του συλλόγου, η προσφορά τους την προηγούμενη χρονιά ήταν σημαντική.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΑΟΚ αναφέρει τα εξής: «Το διοικητικό συμβούλιο και η διοικούσα επιτροπή του ποδοσφαιρικού τμήματος του ΑΟ Καβάλας, προσκαλούν όλο τον φίλαθλο κόσμο και τους εκπροσώπους των ΜΜΕ στην παρουσίαση του νέου προπονητή της ομάδος μας, Παύλου Δερμιτζάκη. Η εκδήλωση θα διεξαχθεί την Δευτέρα 2 Ιουλίου και ώρα 20:00 στην αίθουσα «Φίλιππος» του  Ξενοδοχείου Galaxy.
Παράλληλα, κάνουμε γνωστό πως λόγω και της φετινής τους σημαντικής προσφοράς, θα συνεχίσουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στην ομάδα μας ο Γιώργος Γουνελάς (υπεύθυνος φυσικής κατάστασης), Νίκος Σουμουλίδης (προπονητής τερματοφυλάκων) και Νίκος Τσαουσίδης (υπεύθυνος αποκατάστασης)».