Πανελλήνιο στίβου Παμπαίδων στην Καβάλα: Οι καλύτεροι αγώνες, μέχρι τους επόμενους…

Μεγάλη διοργανωτική και αγωνιστική επιτυχία οι αγώνες που έφεραν 3500 κόσμο απ' όλη την Ελλάδα, με 1100 αθλητές από 29 νομούς

Με μεγάλη αγωνιστική και διοργανωτική επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 3ο στην σειρά πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου παμπαίδων – παγκορασίδων 2018, το Σαββατοκύριακο. Δημιουργήθηκε νέο ρεκόρ συμμετοχών με 3500 περίπου επισκέπτες από 29 νομούς της χώρας που  ήρθαν στην Καβάλα από την Παρασκευή και κάποιοι είτε θα παραμείνουν λίγες μέρες ακόμη στην πόλη μας, είτε θα συνεχίσουν στην Θάσο.

Ήταν με διαφορά, το καλύτερο, από άποψη οργανωτική, αγωνιστική, επιδόσεων, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι ανάμεσα στους περίπου 1100 αθλητές που αγωνίστηκαν, συμμετείχαν και 50 περίπου αθλητές από τους συλλόγους της Καβάλας, με εξαιρετικές επιδόσεις και μετάλλια φυσικά.

Αυτή η επιτυχία, οφείλεται πρωτίστως στους εθελοντές των αγώνων, με την απίστευτη αγάπη το πάθος και την στρατιωτική τους πειθαρχία, στους κριτές, τους τεχνικούς και τους υπαλλήλους του ΣΕΓΑΣ. Και φυσικά στο προσωπικό του δήμου Καβάλας και της ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ. Υπήρχαν άνθρωποι (μετρημένοι στα δάχτυλα του ενός χεριού), που εδώ και μέρες ήταν με τέσσερις ώρες ύπνο! Ο δήμος Καβάλας με ανακοίνωση του ευχαριστεί για μια ακόμη φορά τον ΣΕΓΑΣ για την εμπιστοσύνη που δείχνει στην πόλη. Σύσσωμη η παρουσία του ΔΣ της ομοσπονδίας μετά του Προέδρου, είναι η καλύτερη απόδειξη. Ήταν οι καλύτεροι αγώνες που έγιναν ποτέ, στο Στάδιο «Ανθή Καραγιάννη». Μέχρι τους επόμενους το 2019…

Όμως δεν τελειώνουμε εδώ. Την Τετάρτη 18 Ιουλίου 2018 έχουμε το γκραν – πρι «Δαβιτζογλεια», όπου το επίπεδο των αθλητών, θα είναι το καλύτερο που αγωνίστηκε ποτέ στην πόλη της Καβάλας.