Καβάλα BC: Super μεταγραφή με Σταματογιάννη

Απέκτησε το νεαρό αθλητή από το Ανατόλια, που αγωνίζεται στη θέση "4" και ήταν στο στόχαστρο πολλών ομάδων της κατηγορίας και όχι μόνο...

Μια σπουδαία μεταγραφή ολοκλήρωσε η ομάδας μπάσκετ της Καβάλας, αποκτώντας τον Έ που μέχρι πέρσι αγωνιζόταν στο Ανατόλια. Πρόκειται για έναν αθλητή, που λόγω των δυνατοτήτων αλλά και του νεαρού της ηλικίας του, που αποτελούσε ένα από τα πιο… hot ονόματα της μεταγραφικής αγοράς μιας και δεν ήταν λίγες οι ομάδες που ήθελαν να τον εντάξουν στο δυναμικό τους! Η Καβάλα μάλιστα είχε στείλει υπογραμμένο το συμβόλαιο μαζί του εδώ και αρκετές ημέρες, δείχνοντας έτσι πόσο πολύ ήθελε να τον αποκτήσει, και η υπόθεση έκλεισε το μεσημέρι της Τετάρτης όταν η πλευρά του αθλητή το επέστρεψε υπογραμμένο στην Ένωση!

«Πάλεψε» με το Ρέθυμνο

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η Καβάλα έδωσε μεγάλη «μάχη» για να τον πείσει ότι αυτή είναι η καλύτερη επιλογή για την συνέχεια της καριέρας του, κερδίζοντας άλλου συλλόγους της Α2, αλλά ακόμα και τις Α1. Συγκεκριμένα είχε πρόταση ακόμα και από το Ρέθυμνο, ωστόσο εκεί δεν θα είχε πρωταγωνιστικό ρόλο και έτσι προτίμησε να ενταχθεί στην ομάδα του Ανδρέα Καραπιπερίδη, όπου αναμένεται να είναι το βασικό «4αρι» της πεντάδας. Ο Σταματογιάννης ήταν διεθνής με τις εθνικές ομάδες U18 και U20 της Ελλάδας ενώ πρόπερσι κατέκτησε και το πρωτάθλημα Ελλάδος U20 με την φανέλα του Ανατόλια. Σε συνέντευξη που έδωσε πριν από λίγες μόνο εβδομάδες αναφορικά με τον επόμενο σταθμό της καριέρας του τόνισε ότι «η απόφαση που θα πάρω θα είναι προϊόν σκέψης τόσο σε ομαδικό επίπεδο όσο και σε ατομικό καθώς είναι επιθυμία μου να εξελιχθώ μπασκετικά όσο το δυνατόν περισσότερο». Αυτή την εξέλιξη λοιπόν επέλεξε ότι θα την έχει στην Καβάλα, η οποία με αυτές τις κινήσεις δείχνει ότι δεν θα παίξει τον ρόλο του… κομπάρσου στην Α2 Εθνική κατηγορία.