Ο ΓΣΕ κράτησε το πρώτο «βιολί» του

Για 3η συνεχόμενη χρονιά θα συνεχίσει στην Ελευθερούπολη ο πρώτος σκόρερ της ομάδας

Μετά τις αποκτήσεις των Γκέλιου και Σταμπουλή και την επιστροφή του Κώστα Λαζαρίδη, που την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο έκανε το… αγροτικό του στην ομάδα της Αγίας Βαρβάρας, ο ΓΣ Ελευθερούπολής επέστρεψε στις ανανεώσεις συνεργασίας με αθλητές από το περσινό ρόστερ, όπως ακριβώς είχε κάνει τις πρώτες ημέρες μετά την συγκρότηση της νέας διοίκησης! Κι αυτή τη φορά η… επιστροφή έχει ιδιαίτερη σημασία, μιας και αφορά έναν παίκτη που κάνει εδώ και δύο χρόνια την διαφορά στην ομάδα, και ο οποίος λόγω της πολύ καλής του παρουσίας στα γήπεδα βρισκόταν στο «στόχαστρο» αρκετών ομάδων ακόμα και μεγαλύτερης κατηγορίας.

«Διανύει την καλύτερη περίοδο της καριέρας του»

Ο λόγος για τον Φώτη Στυλίδη που θα συνεχίσει να φοράει την φανέλα του ΓΣΕ για 3η συνεχόμενη χρονιά, γεγονός που ανακοινώθηκε με μεγάλη ικανοποίηση από την διοίκηση του νεοφώτιστου στην Β’ Εθνική συλλόγου. Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: «Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά θα φορά την φανέλα του Γυμναστικού Συλλόγου ο Στυλίδης Φώτιος ο οποίος συμφώνησε σε όλα με την διοίκηση. Ο περσινός πρώτος σκόρερ της Γ’ εθνικής κατηγορίας, διακαής πόθος πολλών ομάδων, και μεγαλυτέρων κατηγοριών, θα συνεχίσει και φέτος να είναι το πρώτο «βιολί» του Κυριάκου Παπαδόπουλου μιας και διανύει την καλύτερη περίοδο της καριέρας του».

Τα επόμενα σχέδια…

Απ’ ότι φαίνεται η ομάδα δεν πρόκειται να σταματήσει εδώ στην προσπάθεια που κάνει να «χτίσει» ένα δυνατό σύνολο που δεν θα έχει απλά και μόνο στόχο να διεκδικήσει την παραμονή της στην κατηγορία. Πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχει ενδιαφέρον για δύο έμπειρους αθλητές που γνωρίζουν άριστα την κατηγορία και στο παρελθόν έχουν περάσει από την Ένωση Καλαθοσφαίρισης της Καβάλας. Πρόκειται για τον Δραμινό σέντερ Τάσο Χαρισμίδη καθώς και τον πλέι – μέικερ Νίκο Κατσαρέ που είναι ελεύθεροι και οι περιπτώσεις τους εξετάζονται από την τεχνική ηγεσία, χωρίς όμως να σημαίνει ότι υπάρχει συμφωνία μέχρι στιγμής… Απ’ την άλλη μεριά, πάντως είναι δεδομένο ότι δεν θα συνεχίσει στην Ελευθερούπολη ο Γιώργος Μανάκας, μιας και επέλεξε να αγωνιστεί στον «ΟΙΑΞ» Ναυπλίου, στο νότιο όμιλο της Β’ Εθνικής.

Καλή επιτυχία στον Δαμιανό Κωνσταντάρα στις ΗΠΑ

Τέλος αξίζει να σημειωθεί ότι με ανακοίνωση του ο ΓΣΕ εύχεται στην Εθνική Ελλάδας κωφών U21 και προσωπικά στον αθλητή της Δαμιανό Κωνσταντάρα, που αποτελεί βασικό στέλεχος της καλή επιτυχία στο παγκόσμιο πρωτάθλημα στο οποίο συμμετέχει και το οποίο θα διεξαχθεί στην Ουάσινγκτον των ΗΠΑ.