Ένωση Καλαθοσφαίρισης: Γιάννης Προδρόμου ο 5ος

Μια μεταγραφή που θα προσθέσει πείρα και δύναμη στην ομάδα, ανακοίνωσε το βράδυ της Τρίτης η ομάδα

Έναν παίκτη που ξεχωρίζει με το πάθος και την εμπειρία του στο χώρο της Α2 Εθνικής κατηγορίας απέκτησε η Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας! Μια ημέρα μετά την επίσημη ανακοίνωση της απόκτησης των 4 νέων αθλητών (Ναούμης, Σταματογιάννης, Φλιάτης Καμάρας), έκανε την έκπληξη, μιας και δεν αναμενόταν να κινηθεί τόσο σύντομα, και πρόσθεσε στο δυναμικό της τον Γιάννη Προδρόμου. Πρόκειται για έναν παίκτη που στην πολύχρονη καριέρα του πέρασε από 7 ομάδες, μια από τις οποίες ήταν ο Αρκαδικός όπου αγωνίστηκε για δύο χρονιές (την φετινή και την περσινή χρονιά), ενώ στο παρελθόν είχε παίξει για ακόμα μια περίοδο στην Τρίπολη.

Με πλούσια εμπειρία…

Η διοίκηση της ομάδας με ανακοίνωση της τον καλωσόρισε στην ομάδα, «Ο Πρόεδρος και η Διοίκηση της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας είναι στη ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν μία ακόμη σημαντική μεταγραφή που είναι και η πέμπτη κατά σειρά για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Την απόκτηση του έμπειρου φοργουορντ Γιάννη Προδρόμου. Ο Γιάννης Προδρόμου έρχεται να προσθέσει την πλούσια εμπειρία του από την Α2 εθνική κατηγορία, στο ταλέντο και την ορμή που ήδη υπάρχει στη Ομάδα! Ο σύλλογος καλωσορίζει τον Γιάννη Προδρόμου, που εκτός από καλός καλαθοσφαιριστής είναι και εξαιρετικός χαρακτήρας και του εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες»!

Σύντομο βιογραφικό

Ο Γιάννης Προδρόμου γεννήθηκε στις 26/2/1987 στη Βέροια και έχει ύψος 1.96. Είναι φόργουορντ και οι προηγούμενες ομάδες που έχει αγωνιστεί είναι οι εξής: Φίλιππος Βέροιας, Ηρακλής, ΑΓΕ Χαλκίδας, Πανερυθραϊκός, Τρίκαλα, Κιρτσχάιμ και τα δύο τελευταία χρόνια αγωνίστηκε στον Αρκαδικό.