ΕΠΣ Καβάλας: Στις 11 Αυγούστου το Super Cup

Το πρώτο επίσημο παιχνίδι της χρονιάς ανάμεσα στον πρωταθλητή και τον κυπελλούχο της ΕΠΣΚ, σ' ένα θεσμό που είναι αφιερωμένος στη μνήμη του Βασίλη Ραφτόπουλου

Η φετινή ποδοσφαιρική χρονιά στο τοπικό ποδόσφαιρο της Καβάλας ανοίγει με την καθιέρωση ενός νέου ποδοσφαιρικού θεσμού, αυτού του Super Cup. Πρόκειται για έναν αγώνα που θα ανοίγει την ποδοσφαιρική αυλαία και θα τον ακολουθούν οι επίσημοι αγώνες Κυπέλλου και  πρωταθλημάτων.

Ο αγώνας αυτός πρέπει να καθιερωθεί στη συνείδηση όλων των εμπλεκομένων στο ποδόσφαιρο, παραγόντων, προπονητών, διαιτητών, ποδοσφαιριστών, φιλάθλων, ως μία γιορτή, αφού επί της ουσίας θα τιμούμε τον πρωταθλητή και τον Κυπελλούχο της προηγούμενης ποδοσφαιρικής χρονιάς.

Παράλληλα, ο αγώνας αυτός είναι αφιερωμένος στη μνήμη του Βασίλειου Ραφτόπουλου, ενός πρώην μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΠΣ Καβάλας, που αναπάντεχα και πρόωρα έφυγε από κοντά μας.

Το φετινό Super Cup  θα διεξαχθεί το Σάββατο 11 Αυγούστου 2018 και αντιμέτωποι θα τεθούν ο πρωταθλητής της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣΚ την περσινή χρονιά Κεραυνός Πέρνης και ο Κυπελλούχος ΑΟ Καβάλα. Δύο ιστορικές ομάδες της Ένωσής της Καβάλας, που στη φετινή περίοδο θα ξαναβρεθούν αντιμέτωποι, αφού και τα δύο σωματεία θα συμμετάσχουν στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας. Είναι μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για τους προπονητές να τεστάρουν τα νέα τους αποκτήματα σε επίσημο ποδοσφαιρικό αγώνα, αλλά και για τους φιλάθλους, προκειμένου να βγάλουν τα συμπεράσματά τους για τις αγαπημένες τους ομάδες.

Η ΕΠΣ Καβάλας καλεί όλους τους φιλάθλους να δώσουν το παρών στην ποδοσφαιρική αυτή αναμέτρηση, ώστε να τιμήσουν τον αγαπημένο μας φίλο, Βασίλη Ραφτόπουλο, αλλά και τους τροπαιούχους της περυσινής ποδοσφαιρικής περιόδου.

Πιθανόν στο «Ανθή Καραγιάννη»

Σε ότι αφορά το ερώτημα για το γήπεδο που θα φιλοξενήσει την πρώτη επίσημη αναμέτρηση της χρονιάς και για τα δύο σωματεία, κατά πάσα πιθανότητα αυτό θα είναι το «Ανθή Καραγιάννη» και υπό το φως των προβολέων μιας και λόγω των υψηλών θερμοκρασιών της εποχής η σέντρα θα γίνει αργά το απόγευμα. Οι τελικές αποφάσεις θα παρθούν πάντως ύστερα από συνεννόηση της διοργανώτριας αρχής με τις δύο ομάδες.