ΑΟ Καβάλα: Περιμένει να υλοποιηθούν αυτά που συμφωνήθηκαν…

Ευχαριστημένοι δηλώνουν στην διοικούσα επιτροπή του ΑΟΚ από τη συνάντηση που είχαν με τη δήμαρχο Καβάλας όπου συζητήθηκε το θέμα της ενίσχυσης προς την ομάδα και ο χλοοτάπητας του «Ανθή Καραγιάννη»

Την ικανοποίηση της, για το αποτέλεσμα της συνάντησης που είχε με την δήμαρχο Καβάλας και τους συνεργάτες της, εκφράζει με ανακοίνωση της η διοικούσα επιτροπή του ΑΟΚ. Οι παράγοντες της ομάδας βρέθηκαν στο δημαρχείο το απόγευμα της Τετάρτης και είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν με την Δήμητρα Τσανάκα όλα τα θέματα που έχουν να κάνουν τόσο με την οικονομική στήριξη του συλλόγου, όσο και με αυτό της κατάστασης του χλοοτάπητα στο «Ανθή Καραγιάννη». Η διοίκηση του δήμου μπορεί να μην έδωσε σαφείς απαντήσεις, ωστόσο φάνηκε ξεκάθαρα η διάθεση της να στηρίξει και φέτος το «καραβάκι». Στον ΑΟΚ τονίζουν ότι περιμένουν σύντομα αυτές τις απαντήσεις επισημαίνοντας ότι και οι δύο πλευρές ενδιαφέρονται για την πρόοδο του Καβαλιώτικου αθλητισμού.

«Αναμένουμε απαντήσεις που θα είναι στα πλαίσια που συζητήσαμε»

Η ανακοίνωση της διοικούσας επιτροπής έχει ως εξής: «Η διοικούσα επιτροπή του ποδοσφαιρικού τμήματος του ΑΟ Καβάλα εκφράζει την ικανοποίηση της για την πρόθεση του Δήμου Καβάλας να σταθεί για ακόμα μια χρονιά στο πλάι της ποδοσφαιρικής μας ομάδας και να στηρίξει και την φετινή προσπάθεια. Η  χθεσινή συνάντηση με την Δήμαρχο Καβάλας κ. Τσανάκα, την κ. Ιωσηφίδου, και τους κ. κ. Γραμμένο και Φιλόσογλου έγινε σε πολύ καλό κλίμα, και συζητήθηκαν τόσο το ύψος της επιχορήγησης από πλευράς δήμου Καβάλας  όσο και το φλέγον θέμα με την οριστική επίλυση των γνωστών προβλημάτων  που παρουσιάζει  ο χλοοτάπητας του δημοτικού Σταδίου. Αναμένουμε τις απαντήσεις από την πλευρά του δήμου Καβάλας και για τα 2 θέματα, και είμαστε πεπεισμένοι πως θα είναι στα πλαίσια που συζητήσαμε, ιδιαίτερα την στιγμή που και οι 2 πλευρές ενδιαφέρονται  για την πρόοδο του Καβαλιώτικου αθλητισμού».