ΑΟ Καβάλα: «Ανεβαίνει» στο Βώλακα για 10 ημέρες

Θα βρεθεί από τις 16 έως τις 26 Αυγούστου στο προπονητικό κέντρο όπου έκανε και πέρσι το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της

Εκτός από τις επαφές με παίκτες και εκπροσώπους τους για την διερεύνηση της μεταγραφής τους στον ΑΟΚ, η τεχνική ηγεσία της ομάδας δουλεύει σε όλο τα επίπεδα σε ότι αφορά την προετοιμασία της εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Ένα απ’ αυτά έχει να κάνει με το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, το οποίο αποφασίστηκε να γίνει στο Βώλακα της Δράμας. Λίγες ημέρες μετά την επίσημη παρουσίαση του από την διοίκηση του ΑΟΚ, ο προπονητής Παύλος Δερμιτζάκης είχε την ευκαιρία να επισκεφτεί το χώρο (που βρίσκεται σε υψόμετρο 900 μέτρα) όπου και πέρσι έκανε το βασικό της στάδιο της προετοιμασίας η ομάδα, και απ’ ότι φαίνεται έμεινε ικανοποιημένος απ’ τις συνθήκες και τις υποδομές.

Επιστρέφει και παίζει αμέσως… κύπελλο

Σύμφωνα με πληροφορίες η αποστολή του ΑΟΚ θα παραμείνει στο Βώλακα για 10 ημέρες. Θα αναχωρήσει από την Καβάλα την Πέμπτη 16 Αυγούστου και θα επιστρέψει στην βάση της την Κυριακή 26 του μηνός! Μάλιστα εκεί την ημέρα, δηλαδή όταν θα «κατεβεί» από τα ορεινά της Δράμας, θα δώσει και το πρώτο παιχνίδι για το κύπελλο της ΕΠΣ Καβάλας, μιας και εκείνο το Σαββατοκύριακο προβλέπεται να ξεκινήσει η αγωνιστική δράση στο τοπικό ποδόσφαιρο. Σε ότι αφορά το Super Cup της ΕΠΣΚ στο οποίο θα συμμετάσχει ως ο κυπελλούχος της Ένωσης της Καβάλας και θα αντιμετωπίσει τον πρωταθλητή της Α’ κατηγορίας Κεραυνό Πέρνης, αυτό θα διεξαχθεί το Σάββατο 11 Αυγούστου. Οι ομάδες έχουν ζητήσει το παιχνίδι να γίνει το βράδυ, προκειμένου οι ποδοσφαιριστές αλλά και οι φίλαθλοι να μην ταλαιπωρηθούν από τις υψηλές θερμοκρασίες, και το αίτημα τους αυτό θα γίνει αποδεκτό! Έτσι κατά πάσα πιθανότητα η αναμέτρηση, που θα εγκαινιάζει κάθε χρόνο την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου στην ΕΠΣ Καβάλας, θα διεξαχθεί στο «Ανθή Καραγιάννη» υπό το φως των προβολέων!