ΕΠΣ Καβάλας: Οι θεματικές ενότητες της ανανεωτικής σχολής ισχύς ταυτοτήτων των προπονητών

Υποχρεωτική η συμμετοχή των προπονητών που θέλουν δουλέψουν σε ομάδες, στην σχολή που θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο 21 – 22 Ιουλίου

Συνεχίζονται οι εγγραφές για την ανανεωτική σχολή ισχύς ταυτοτήτων από τα μέλη του Συνδέσμου προπονητών Καβάλας, που θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο 21 – 22 Ιουλίου 2018 στο Ενωσιακό Αθλητικό Κέντρο στην περιοχή των Αμισιανών Καβάλας.

Η ΕΠΣ Καβάλα εφιστά την προσοχή στους προπονητές που δεν έχουν κάνει εγγραφή ακόμα, να το πράξουν το συντομότερο δυνατόν, διότι ο αριθμός των συμμετεχόντων είναι περιορισμένος και υπάρχει ο κίνδυνος να μείνουν εκτός της διαδικασίας. Την εν λόγω σχολή έχουν υποχρέωση να την παρακολουθήσουν οι προπονητές που έχουν φοιτήσει σε σχολές μέχρι 31/12/2017, των διπλωμάτων UEFA A, UEFA B, καθώς και αυτών της Γ.Γ.Α. και των εξομοιουμένων γυμναστών.

Τέλος, η συμμετοχή όλων των παραπάνω που ενδιαφέρονται να εργαστούν σαν προπονητές είναι υποχρεωτική, προκειμένου να έχει ισχύ η ταυτότητα τριετίας τους (2019 – 2021), που θα εκδοθεί μέσα στο 2018.

Οι θεματικές ενότητες που θα αναπτυχθούν στη σχολή είναι οι εξής: Η σημασία της προθέρμανσης στο ποδόσφαιρο. Μεταβατική περίοδος. Υποδειγματική προπόνηση τεχνικο – τακτικής και φυσικής κατάστασης με την εφαρμογή GPS. Θεωρητική προσέγγιση. Διάβασμα και ανάλυση παιχνιδιού. Σχέδιο ανάλυσης παιχνιδιού. Υποδειγματική προπόνηση επιλέκτων ποδοσφαιριστών αναπτυξιακών ηλικιών. Οι τάσεις στο σύγχρονο ποδόσφαιρο.