ΑΟ Καβάλα: Αρχίζει η περίοδος των… μεταγραφών!

Στις δύο σχεδόν εβδομάδες που απομένουν μέχρι την έναρξη της προετοιμασίας αναμένονται οι περισσότερες νέες «αφίξεις» στο «καραβάκι»

Εβδομάδα εξελίξεων σε ότι αφορά τα μεταγραφικά αναμένεται να είναι αυτή που ξεκινάει, μιας και όπως έχει τονιστεί και άλλες φορές το «μέτωπο» με τους ποδοσφαιριστές που θα παραμείνουν στο ρόστερ από την περσινή χρονιά έχει κλείσει! Πλέον ανοίγει αυτό με τις προσθήκες που ο στόχος θα είναι να έρθουν στο «καραβάκι» και να κάνουν την διαφορά!
Η προετοιμασία της ομάδας ξεκινάει σε δύο εβδομάδες και στο διάστημα αυτό αναμένεται να «αφιχθούν» στον ΑΟΚ οι παίκτες που έχουν μπει στο στόχαστρο και τους έχουν γίνει πρόταση από τον προπονητή Παύλο Δερμιτζάκη! Μέχρι πρότινος στο τεχνικό επιτελείο της ομάδας αλλά και στην διοικούσα επιτροπή, υπήρχε μια ανοχή σε ότι αφορά τις οριστικές αποφάσεις των παικτών – στόχων, μιας και εξαιτίας του γεγονότος ότι ανήκουν στην κατηγορία… «πάνω ράφι», δηλαδή είναι παίκτες που μπορούν να σταθούν και στην Β’ Εθνική θέλουν να διερευνήσουν τις πιθανότητες που έχουν να αγωνιστούν εκεί, ωστόσο απ’ εδώ και πέρα στην Καβάλα θα ζητήσουν απαντήσει άμεσα!
Κι αυτό γιατί θέλουν να γνωρίζουν ποιοι απ’ αυτούς θα φορέσουν τελικά την φανέλα και ποιοι όχι, για να κάνουν κάποια άλλη επιλογή.