Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας: Μένουν Κουμλέλης, Έτι, δύσκολα ο Αθανασιάδης

Η εικόνα για τους παίκτες της ομάδας που πήρε τον τίτλο στην Β’ Εθνική

Με τις έξι συνολικά μεταγραφές που έκανε η ομάδα μπάσκετ της Καβάλας έχει ξεκαθαρίσει σ’ ένα σημαντικό βαθμό το τοπίο αναφορικά με την εικόνα που θα έχει στο επόμενο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας. Η Ένωση δεν θα μπει στο «μαραθώνιο» της δεύτερης τη τάξη εθνικής κατηγορίας για να παίζει το ρόλο του «φτωχού συγγενή» που θα επιδιώξει να αποφύγει τον υποβιβασμό. Με το ρόστερ που διαμορφώνει κοιτάει σαφώς ψηλότερα, έχοντας βέβαια πρωταρχικό στόχο να μην επιστρέψει στην κατηγορία απ’ όπου «έπεσε» πέρσι τέτοιο καιρό!

Αυτοί που συνεχίζουν…

Σ’ αυτή την προσπάθεια πέρα από τα νέα πρόσωπα, θα βοηθήσουν και οι «παλιοσειρές» της Ένωσης που θα μείνουν μαζί της και τη νέα χρονιά! Κατ’ αρχήν θα συνεχίσει ο Σταύρος Κουμλέλης καθώς και ο Ετινόζα (για 3η συνεχόμενη χρονιά) μιας και έχει ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο με την Καβάλα. Απ’ εκεί και πέρα συνεχίζει και ο Παππάς, η παρουσία του οποίου ήταν σημαντική στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση. Σε ότι αφορά τον μεγάλο άτυχο της περσινής περιόδου, τον Χάρη Πλιούκα που έχασε όλο το πρωτάθλημα λόγω του σοβαρού τραυματισμού που υπέστη στο πόδι, η Ένωση του έχει καταθέσει πρόταση να παραμείνει, ωστόσο ακόμα δεν έχει απαντήσει…

Ερωτηματικό για Χονδρόπουλο

Τέλος σε ότι αφορά τον Δημήτρη Αθανασιάδη, φαίνεται να ισχύουν αυτά που ίσχυαν και πρόπερσι, όταν η Καβάλα ήθελε να τον εντάξει στο δυναμικό της. Λόγω των επαγγελματικών του υποχρεώσεων δεν μπορεί να ακολουθεί την ομάδα Παρασκευή και Σάββατο (οπότε και θα γίνονται οι αγώνες), οπότε δεν είναι σίγουρο ότι θα συνεχίσει. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο φετινό πρωτάθλημα της Α2, θα υπάρχουν 10 εκτός έδρας παιχνίδια τα περισσότερα θα είναι μακρινά, με μεγαλύτερο αυτό στην Κω! Επίσης ερωτηματικό υπάρχει ακόμα και στην περίπτωση του Χονδρόπουλου, ο οποίος φέρεται να εξέφρασε την επιθυμία να αποχωρήσει, ωστόσο για να γίνει αυτό θα πρέπει φέρει συγκεκριμένη πρόταση με το ανάλογο αντίτιμο στην ομάδα!