ΑΟ Καβάλα: 8 φιλικά στην προετοιμασία

Η ομάδα του Παύλου Δερμιτζάκη θα αντιμετωπίσει ομάδες τοπικών κατηγοριών αλλά και της Β’ και Γ’ Εθνικής

Συνολικά 8 φιλικά παιχνίδια αναμένεται να δώσει στην περίοδο της προετοιμασίας της η ομάδα της Καβάλας, που όπως είναι γνωστό θα μπει στο γήπεδο στα τέλη του μήνα! Το πρόγραμμα περιλαμβάνει αναμετρήσεις με τοπικές ομάδες της Καβάλας αλλά και αντιπάλους της Γ’ και Β’ Εθνικής και φτάνει μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου, ενώ σ’ αυτό το διάστημα υπάρχουν και επίσημες υποχρεώσεις όπως το Super Cup της ΕΠΣΚ αλλά και το κύπελλο της τοπικής Ένωσης ποδοσφαίρου.

Αρχή στις 4 Αυγούστου…

Έτσι λοιπόν τις πρώτες ημέρες της προετοιμασίας θα αντιμετωπίσει τον Βύρωνα (Τετάρτη 4/8) και μια εβδομάδα αργότερα θα κοντραριστεί με τον Κεραυνό Πέρνης για το 1ο Super Cup της ΕΠΣΚ. Από την Πέμπτη 16 Αυγούστου έως την Κυριακή 26 του μηνός θα «ανεβεί» στο Βώλακα για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της και στο διάστημα αυτό θα δώσει διαδοχικά φιλικά με την τοπική ομάδα του Βώλακα, τον Πανδραμαϊκό και το Καλαμπάκι. Την ημέρα της επιστροφής της στην Καβάλα θα δώσει τον 1ο αγώνα για το κύπελλο της ΕΠΣΚ (Κυριακή 26/8), και την Τετάρτη 29 του μηνός θα αγωνιστεί κόντρα στον Αγρ. Αστέρα. Απ’ εκεί και πέρα το Σάββατο 1η Σεπτεμβρίου θα παίξει με Αετό Ορφανού και το επόμενο Σάββατο 8 του μηνός με την Δόξα Δράμας, ενώ το πρόγραμμα θα κλείσει στις 15 Σεπτεμβρίου με τον Μακεδονικό.

Έτοιμος χλοοτάπητας στο γήπεδο

Σ’ αυτό το σημείο θα πρέπει να τονιστεί ότι μεγάλο ερωτηματικό σε ότι αφορά τα περισσότερα απ’ τα φιλικά είναι το γήπεδο που θα τα φιλοξενήσει, μιας και το «Ανθή Καραγιάννη» αναμένεται να κλείσει σε σύντομο χρονικό διάστημα προκειμένου να ξεκινήσουν οι εργασίες για την τοποθέτηση νέου φυσικού χλοοτάπητα. Ο δήμος Καβάλας αποφάσισε, ύστερα και από την συνάντηση που είχε η δήμαρχος και οι συνεργάτες της με την διοικούσα επιτροπή του ΑΟΚ, να προχωρήσει στην αγορά έτοιμου χλοοτάπητα, κάτι που βεβαίως σημαίνει ότι θα απαιτηθεί πολύ μικρότερος χρόνος για να επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα, όμως ακόμα και έτσι απαιτούνται αρκετές ημέρες για τις εργασίες (στις οποίες περιλαμβάνονται και επεμβάσεις στην υποδομή του χλοοτάπητα έτσι ώστε να μην παρουσιαστεί πρόβλημα στο μέλλον). Ο στόχος είναι να μπορεί να χρησιμοποιηθεί με την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων της ομάδας στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, που υπολογίζεται κάπου στο τέλος Σεπτεμβρίου!