ΑΟ Καβάλα: Μετά τον Ζέρη ο Γιαισίνοβιτς…

Δύο νέες μεταγραφές ανακοίνωσε το «καραβάκι» που προσπαθήσει να «χτίσει» ένα νεανικό και αποτελεσματικό σύνολο

Μετά το κλείσιμο των υποθέσεων με τους ποδοσφαιριστές που παραμένουν στο ρόστερ της Καβάλας, ο ΑΟΚ άρχισε να κινείται και στον μεταγραφικό τομέα! Για την ακρίβεια άρχισε να παίρνει θετικές απαντήσεις σε προτάσεις που έχει κάνει σε συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές, ενώ τις επόμενες ημέρες αναμένονται και άλλες, με τους ανθρώπους του συλλόγου να κάνουν μεγάλη… υπομονή για ορισμένες περιπτώσεις!

Ενίσχυση στην άμυνα

Ο μεταγραφικός κύκλος άνοιξε στο τέλος της εβδομάδας (21/2) με την απόκτηση του 24χρονου αμυντικού Αλέξη Ζέρη  που έχει πολλές εμπειρίες με ομάδες της Β’ και Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Η ανακοίνωση της Καβάλας αναφέρει τα εξής: «Η διοικούσα επιτροπή του ποδοσφαιρικού τμήματος του ΑΟ Καβάλα ανακοινώνει την απόκτηση του 24χρονου αμυντικού Αλέξη Ζέρη, ο οποίος την περασμένη χρονιά είχε 26 συμμετοχές και 4 γκολ με την ομάδα Βόλος ΝΠΣ (Γ’ Εθνική). Ο Αλέξης Ζέρης ξεκίνησε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στη Νίκη Βόλου ενώ μετρά συνολικά 78 συμμετοχές στην Β’ Εθνική με τον Ολυμπιακού Βόλου, την Λάρισα και τον ΑΟ Χανιά».

Μεταγραφή από Κροατία

Το μεσημέρι της Κυριακής (22/2) ο ΑΟΚ έκανε γνωστή και την πρώτη του διεθνή κίνηση, αποκτώντας τον 25χρονο Κροάτη μεσοεπιθετικό Σβεν Γιαισίνοβιτς, ο οποίος προέρχεται από ομάδα της Β’ Εθνικής της πατρίδας του, ενώ στο πρόπερσι αγωνίστηκε σε ομάδα Α’ Εθνικής της Μολδαβίας. Η ανακοίνωση της ομάδας αναφέρει τα εξής: «Η διοικούσα επιτροπή του ποδοσφαιρικού τμήματος του ΑΟ Καβάλα ανακοινώνει την απόκτηση του 25χρονου μεσοεπιθετικού Sven Jajcinovic, ο οποίος πέρυσι αγωνιζόταν στην Β’ Εθνική του Κροατικού πρωταθλήματος με τη φανέλα της Hrvatski Dragovoljac (26 συμμετοχές/3 γκολ). Συνολικά με την συγκεκριμένη ομάδα μετρά 116 συμμετοχές και 10 γκολ στην Β’ Εθνική της Κροατίας, αλλά και 26 συμμετοχές/2 γκολ στην Α’ Εθνική».