ΑΟ Καβάλα: Δύο επιστροφές και ο Γεμιστός…

Ανακοινώθηκαν και επίσημα από την διοικούσα επιτροπή οι επιστροφές των Γαβριηλίδη και Τουμανίδη και η απόκτηση του Αθηναίου σέντερ φορ

Στο έμψυχο δυναμικό του ΑΟΚ ανήκουν και τυπικά πλέον οι 3 ποδοσφαιριστές για τους οποίους οι πληροφορίες ανέφεραν ότι έχουν συμφωνήσει σε όλα με την διοίκηση του συλλόγου. Ο Βασίλης Γαβριηλίδης επιστρέφει για 3η φορά στο «καραβάκι», έχοντας περάσει σ’ αυτά τα 3 χρόνια της απουσίας του από Πανθρακικό, Πανσερραϊκό και Παναιγιάλειο, ενώ ο Σάββας Τουμανίδης επιστρέφει στην Καβάλα, αυτή τη φορά με μεταγραφή και όχι ως δανεικός από τον ΠΑΟΚ όπως συνέβη τις 2 χρονιές που φόρεσε την φανέλα της ομάδας. Όσον αφορά το… νέο της παρέας, τον Γιώργο Γεμιστό, έρχεται για να συμπληρώσει το κενό στην γραμμή κρούσης της ενδεκάδας έχοντας αγωνιστεί σε δύο ομάδες της Γ’ Εθνικής την περσινή χρονιά. Στον 5ο όμιλο με τον Αστέρα Βλαχιώτη, από τη Λακωνία, που έκανε πορεία πρωταθλητισμού και απ’ τον Ιανουάριο στο Αιγάλεω που ήθελε να διεκδικήσει την άνοδο από τον 8ο όμιλο, αλλά δεν τα κατάφερε.

Η διοικούσα καλωσορίζει τους 3 ποδοσφαιριστές στον ΑΟΚ

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΑΟΚ για την απόκτηση των 3 παικτών έχει ως εξής: «Η διοικούσα επιτροπή του ποδοσφαιρικού τμήματος του ΑΟ Καβάλα ανακοινώνει την απόκτηση 3 ποδοσφαιριστών και τους καλωσορίζει στην ομάδα μας:

Γαβριηλίδης Βασίλης (20/10/92): επιστρέφει για τρίτη φορά στο καραβάκι ύστερα από 3 χρόνια, στα οποία ως μέσος κατέγραψε 5 συμμετοχές στην Superleague (Πανθρακικός) και 50 συμμετοχές (2 γκολ) στην Football League αγωνιζόμενος στον Πανθρακικό, τον Πανσερραϊκό και τον Παναιγιάλειο.

Τουμανίδης Σάββας (2/3/96): αγωνίστηκε στην ομάδα μας είτε ως κεντρικός αμυντικός είτε ως αμυντικός μέσος, μετρώντας 38 συμμετοχές και 3 γκολ τις περιόδους 2015-2017 ενώ την περασμένη χρονιά ήταν στον Μακεδονικό (Γ’ Εθνική) όπου είχε 24 συμμετοχές και 2 γκολ.

Γεμιστός Γεώργιος (19/12/94): την περασμένη χρονιά αγωνίστηκε 21 φορές στην Γ’ Εθνική με τις ομάδες του Αστέρα Βλαχιώτη (6 γκολ) και του Αιγάλεω. Πρόκειται για σέντερ φορ, ο οποίος την περίοδο 2016-17, ανήκε στο δυναμικό της Λόβτσεν (Α’ Εθνική Μαυροβουνίου) όπου είχε 16 συμμετοχές και 4 γκολ».