Αστέρας Καβάλας: Αλληλεγγύη στους πληγέντες της Αττικής

Να δείξουν αλληλεγγύη στους πληγέντες των καταστροφικών πυρκαγιών της Αττικής, προσφέροντας είδη πρώτης ανάγκης καλεί τα μέλη και τους αθλητές του συλλόγου η διοίκηση του Αστέρα Καβάλας. Με ανακοίνωση του επισημαίνει ότι η συγκέντρωση των ειδών θα γίνεται την Πέμπτη και την Παρασκευή 26 και 27/7. Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: «Το ΔΣ του Αστέρα Καβάλας εκφράζει τη θλίψη του για τα θύματα της μεγάλης τραγωδίας που συντελέστηκε στη Ανατολική Αττική εξαιτίας των καταστροφικών πυρκαγιών. Καλεί τα μέλη και τους αθλητές του συλλόγου να δείξουν την αλληλεγγύη τους προσφέροντας είδη πρώτης ανάγκης για τους πληγέντες. Η συλλογή των ειδών...

Να δείξουν αλληλεγγύη στους πληγέντες των καταστροφικών πυρκαγιών της Αττικής, προσφέροντας είδη πρώτης ανάγκης καλεί τα μέλη και τους αθλητές του συλλόγου η διοίκηση του Αστέρα Καβάλας. Με ανακοίνωση του επισημαίνει ότι η συγκέντρωση των ειδών θα γίνεται την Πέμπτη και την Παρασκευή 26 και 27/7. Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: «Το ΔΣ του Αστέρα Καβάλας εκφράζει τη θλίψη του για τα θύματα της μεγάλης τραγωδίας που συντελέστηκε στη Ανατολική Αττική εξαιτίας των καταστροφικών πυρκαγιών. Καλεί τα μέλη και τους αθλητές του συλλόγου να δείξουν την αλληλεγγύη τους προσφέροντας είδη πρώτης ανάγκης για τους πληγέντες. Η συλλογή των ειδών θα γίνεται στο Κλειστό Γυμναστήριο του 12ου Δημοτικού σχολείου (περιοχή Αγίου Ιωάννη) την Πέμπτη 26/07/2018 από τις 9.00 το πρωί έως τις 20.00 το βράδυ και την Παρασκευή 27/07/2018 από τις 9.00 το πρωί έως τις 14.00 το μεσημέρι.

Τα είδη που θα συλλέγονται είναι τα εξής:
– Τρόφιμα (γάλα μακράς διάρκειας, κονσέρβες, φρυγανιές, μπισκότα, παξιμάδια, παιδικές κρέμες)
– Φάρμακα (depon, panadol, betadine, γάζες, κρέμες εγκαυμάτων, κολλύρια, οινόπνευμα)
– Είδη υγιεινής (οδοντόβουρτσες, οδοντόκρεμες, αφροντούς, σαμπουάν, μωρομάντηλα, παιδικές πάνες)
– Είδη καθαριότητας
– Είδη ρουχισμού (σε άριστη κατάσταση ή καινούρια)».

Με την Εθνική παίδων στη Σερβία ο Τσάμης

Εν τω μεταξύ στην αποστολή της Εθνικής ομάδας παίδων που αναχώρησε με προορισμό το Νόβι Σαντ, όπου θα πάρει μέρος σε τουρνουά προετοιμασίας για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U16, που θα διεξαχθεί στην ίδια πόλη 10-18 Αυγούστου, συμμετέχει ο αθλητής του συλλόγου Παναγιώτης Τσάμης. Η Ελλάδα θα αντιμετωπίσει την Σερβία, την Ιταλία και την Ρωσία. Το τουρνουά θα διεξαχθεί 27-29 Ιουλίου.

Το πρόγραμμα του τουρνουά

Παρασκευή 27 Ιουλίου: 19.00 Ρωσία-Τουρκία, 21.30 Σερβία-Ελλάδα
Σάββατο 28 Ιουλίου: 19.00 Ελλάδα-Ρωσία, 21.30 Τουρκία-Σερβία
Κυριακή 29 Ιουλίου: 19.00 Ελλάδα-Τουρκία, 21.30 Σερβία-Ρωσία
Η αποστολή της Εθνικής Παίδων αποτελείται από τους εξής αθλητές:
Γιώργος Φίλλιος 1.95 γκαρντ ΠΑΟΚ, Αλέξανδρος Νικολαϊδης 1.86 γκαρντ Μαντουλίδης. Ιωσήφ Κολοβέρος 1.85 γκαρντ Ολυμπιακός, Τηλέμαχος Βησσαρίου 1.98 γκαρντ Περιστέρι, Αναστάσιος Κωστόπουλος 1.98 γκαρντ Δούκας, Στέργιος Πράπας 1.98 γκαρντ ΑΕΚ,Αντώνης Φιλίππου 1.98 φόργουορντ Ολυμπιακός, Αναγνώστης Παπασάβογλου 1.95 γκαρντ Εύοσμος Δόξα Ελπίδος, Ανδρέας Καλόγηρος 2.00 φόργουορντ Μαντουλίδης, Βασίλης Τόλιας 1.98 φόργουορντ Πανιώνιος, Βασίλης Καραμανλής 1.90 γκαρντ Περιστέρι, Παναγιώτης Τσάμης 2.04 σέντερ Αστέρας Καβάλας, Περικλής Κουρουπάκης 2.02 φόργουορντ, Προπονητής: Κώστας Παπαδόπουλος.