ΑΟ Καβάλα: Κλείνει και τον Βασίλη Βοσνιάδη

Το κενό στο αριστερό άκρο της άμυνας, φαίνεται ότι θα καλυφθεί από τον γιο του γνωστού προπονητή Αλέκου Βοσνιάδη

Πολύ κοντά στην απόκτηση του Βασίλη Βοσνιάδη, γιό του γνωστού προπονητή Αλέκου Βοσνιάδη και μικρότερο αδελφό του τερματοφύλακα Παναγιώτη, βρίσκεται η ομάδα της Καβάλας! Λίγες ημέρες πριν την έναρξη της προετοιμασία του το συγκρότημα του Παύλου Δερμιτζάκη φορτσάρει προκειμένου να κλείσει τα περισσότερα από τα ανοιχτά μεταγραφικά «μέτωπα», ένα από τα οποία έχει να κάνει με το κενό στο αριστερό άκρο της άμυνας. Ο 23χρονος ποδοσφαιριστής αγωνίζεται στην συγκεκριμένη θέση, έχοντας αρκετά μεγάλη εμπειρία αγωνιζόμενος σε πολλές ομάδες της Θεσσαλονίκης και της γύρω περιοχής. Προέρχεται από τον Πιερικό, όπου μεταγράφηκε στη μέση της περιόδου από τον Μακεδονικό, ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε ΑΟ Καρδίας, Εθνικό Ν. Αγιονερίου, Ηρακλή Αμπελοκήπων , Θερμαϊκό και Αχιλλέα Τριανδρίας.

Συνεργασία με την Ιταλική

εταιρία αθλητικού υλικού Macron

Εν τω μεταξύ η διοίκηση του ΑΟΚ ανακοίνωσε την συνεργασία με την εταιρία αθλητικού υλικού Macron από την Ιταλία, η οποία θα «ντύνει» και τις ακαδημίες του συλλόγου. Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: «Η διοικούσα επιτροπή του ποδοσφαιρικού τμήματος του ΑΟ Καβάλα ανακοινώνει την επίτευξη συμφωνίας με την Ιταλική εταιρεία παραγωγής αθλητικού εξοπλισμού Macron. Πρόκειται για μια νέα συνεργασία με μια από τις μεγαλύτερες αθλητικές εταιρείες που φημίζεται τόσο για την ποιότητα όσο και για τον σχεδιασμό του αθλητικού υλικού της ενώ ο στόχος είναι η σχέση αυτή να διατηρηθεί και τα επόμενα έτη.

Οι εμφανίσεις που επιλέχθηκαν είναι ως 1η εμφάνιση η μπλε/λευκή ριγέ, ως 2η η λευκή και ως 3η εμφάνιση η μπλε/κίτρινη. Το σύνολο του ρουχισμού τόσο της ανδρικής ομάδας όσο και της ακαδημίας θα προέρχεται από την Macron, ενώ θα είναι κοινή η 1η εμφάνιση της ανδρικής ομάδας με αυτήν της ακαδημίας. Αξίζει μάλιστα να σημειώσουμε πως η εν λόγω στολή θα παρέχεται δωρεάν στους αθλητές της ακαδημίας ποδοσφαίρου ενώ σύντομα θα ανακοινωθούν και περαιτέρω παροχές/εκπτώσεις από τα Macron stores τόσο για τα μέλη των ακαδημιών όσο και για τους κατόχους διαρκείας».