Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας: Απομένουν ελάχιστα «55αρια»…

Μέχρι την Τρίτη 31 Ιουλίου θα ισχύουν οι προνομιακές τιμές στην προμήθεια των εισιτηρίων διαρκείας

Λίγες ημέρες απομένουν μέχρι το τέλος του Ιουλίου και ταυτόχρονα της περιόδου όπου οι φίλοι της ομάδας μπάσκετ της Καβάλας θα μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήρια διαρκείας για την επόμενη αγωνιστική περίοδο στην Α2 Εθνική κατηγορία σε προνομιακές τιμές! Όπως φάνηκε πολύς κόσμος που θέλει να στηρίξει την ομάδα στο νέο πρωτάθλημα έχει επωφεληθεί αυτής της προσφοράς, με αποτέλεσμα οι θέσεις στην κερκίδα πίσω από την μπασκέτα (από την πλευρά της κεντρικής εισόδου) να είναι ελάχιστες. Οι τιμές αυτές θα προσφέρονται μέχρι την Τρίτη 31 Ιουλίου στα 55 ευρώ, αντί για τα 70, ενώ και στις άλλες θέσεις της κερκίδας υπάρχουν προνομιακές τιμές.

«Πάμε για ρεκόρ στα διαρκείας»!

Όποιοι λοιπόν θέλουν να επωφεληθούν ας το κάνουν σύντομα, σύμφωνα και με την ανακοίνωση που εξέδωσε ο σύλλογος. «Συνεχίζεται με ικανοποιητικό ρυθμό η Προπώληση των Καρτών Διαρκείας με τις Προνομιακές τιμές και θα τελειώσει στις 31 Ιουλίου! Κανονικές πλέον θα είναι οι τιμές από τις 1 Αυγούστου. Ο κόσμος μας όπως το έχει ήδη αποδείξει στηρίζει την Ένωση και δείχνει την αγάπη του σε κάθε κάλεσμα της Ομάδας! ‘Όπως δείχνουν τα πράγματα, ίσως την φετινή χρονιά κάνουμε ρεκόρ στα διαρκείας, ενώ αξίζει να σημειώσουμε ότι ελάχιστα «55άρια» απομένουν! Αναλυτικά οι τιμές των Καρτών Διαρκείας και των Εισιτηρίων που θα ισχύουν από 1 Αυγούστου:

  1. Για το διάζωμα Α (Δυτική Κερκίδα) : 70 ευρώ.
  2. Για τα διαζώματα Β και Γ(Ευθεία): 100 ευρώ.
  3. Για το διάζωμα VIPS (Κέντρο): 300 ευρώ.
  4. Για το διάζωμα Δ (Ανατολική Κερκίδα), Δωρεάν είσοδος για όλα τα παιδιά της Ακαδημίας μας.
  5. Γενική Είσοδος 10 ευρώ για κάθε εντός έδρας αγώνα.
  6. Μαθητικά, φοιτητικά και ανέργων: 5 ευρώ.
  7. Παιδιά ηλικίας κάτω των 10 ετών: Δωρέαν
  8. Για τους γονείς των παιδιών της Ακαδημίας μας ισχύει έκπτωση 10% στις Κάρτες Διαρκείας.

Οι φίλαθλοι της ομάδας μπορούν να προμηθεύονται τις κάρτες διαρκείας από τα γραφεία του συλλόγου στο «Αλεξάνδρα Δήμογλου». Ώρες λειτουργίας Γραφείων: Από Δευτέρα έως και Παρασκευή 09.30 – 13.00. Τηλέφωνο : 2510 232422».