Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας: Στο προπονητικό team της ακαδημίας ο Παναγιώτης Παπανικολάου

Ο προπονητής της ανδρικής ομάδας του Βύρωνα αναλαμβάνει υπεύθυνος προετοιμασίας και εφαρμογής προπονητικού προγράμματος στις υποδομές

Ένα ακόμα έμπειρο στέλεχος εντάσσεται στο προπονητικό team της Ακαδημίας της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης της Καβάλας. Πρόκειται για τον Παναγιώτη Παπανικολάου, ο οποίος θα είναι υπεύθυνος προετοιμασίας και εφαρμογής προπονητικού προγράμματος των υποδομών και της ακαδημίας. Ο κ. Παπανικολάου είναι και προπονητής της ανδρικής ομάδας μπάσκετ του Βύρωνα, που όπως είναι γνωστό εδώ και λίγες ημέρες έχει ξεκινήσει στενή συνεργασία με την Ένωση. Αξίζει να σημειωθεί ότι από την Δευτέρα στον σύλλογο θα ξεκινήσει πρόγραμμα ενισχυτικών προπονήσεων που θα συνεχιστεί καθ’ όλη την διάρκεια της χρονιάς.

Η ανακοίνωση

Η ανακοίνωση της ομάδας αναφέρει τα εξής: «Στα πλαίσια βελτίωσης της τεχνικής των αθλητριών και αθλητών μας η Διοίκηση της ΕΚ Καβάλας προγραμματίζει και προσφέρει ενισχυτική εκμάθηση, αποδεικνύοντας για ακόμη μία φορά το ενδιαφέρον της και την αγάπη της για το άθλημα και τα παιδιά της.
Οι προπονήσεις θα ξεκινήσουν την Δευτέρα 30 Ιουλίου και θα συνεχιστούν καθ όλη την διάρκεια της φετινής χρονιάς.
Προπονητής των ενισχυτικών προπονήσεων θα είναι ο κ. Παναγιώτης Παπανικολάου ο οποίος από την φετινή περίοδο θα ενισχύσει το προπονητικό team ως υπεύθυνος προετοιμασίας και εφαρμογής προπονητικού προγράμματος των υποδομών και της ακαδημίας μας.
Καλώς ορίζουμε στη μεγάλη οικογένεια της Ένωσης το νέο μας προπονητή και του ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο του!