ΑΟ Καβάλα: Νέο ξεκίνημα, με μόνο στόχο την άνοδο [Φωτογραφίες]

Άρχισε το απόγευμα της Δευτέρας στο βοηθητικό στάδιο η προετοιμασία της ομάδας που φέτος δεν κοιτάζει πουθενά αλλού εκτός από την επιστροφή στην Β’ Εθνική

Με ξεκάθαρο και αποκλειστικό στόχο την εξασφάλιση της πρωτιάς στον όμιλο και την διεκδίκηση της ανόδου στην Β’ Εθνική κατηγορία ξεκίνησε ο ΑΟΚ το απόγευμα της Δευτέρας, στο βοηθητικό γήπεδο, την προετοιμασία του εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Εκεί ήταν όλοι οι ποδοσφαιριστές της ομάδας, παλαιοί και νεοαποκτηθέντες, μαζί με την τεχνική ηγεσία και την διοικούσα επιτροπή, καθώς και αρκετοί φίλαθλοι που χειροκρότησαν θερμά τους παίκτες και θέλησαν να βρεθούν κοντά τους στο νέο ξεκίνημα. Ανάμεσα τους βρέθηκε και ο Μακάριος Λαζαρίδης, υπεύθυνος επικοινωνίας του προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη.

Ακόμα 3 μεταγραφές…

Όπως έγινε γνωστό η ομάδα θα επιδιώξει τις αμέσως προσεχείς ημέρες να καλύψει τα κενά που έχει στο ρόστερ της με την απόκτηση τουλάχιστον 3 ποδοσφαιριστών. Ο ένας θα είναι τερματοφύλακας, ο δεύτερος στόπερ και ο τρίτος ακραίος επιθετικός. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η Καβάλα βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση συγκεκριμένων παικτών σ’ αυτές τις θέσεις, μιας και οι επαφές μαζί τους βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο. Σε ότι αφορά δε την θέση του τερματοφύλακα, το όνομα του Μανώλη Αποστολίδη εξακολουθεί να βρίσκεται στην κορυφή της λίστας, χωρίς όμως να είναι απολύτως σίγουρο ότι θα αποκτηθεί.

Παύλος Δερμιτζάκης: «Ξεκινάει ένα ευχάριστο ταξίδι»

Στις δηλώσεις του ο προπονητής της ομάδας Παύλος Δερμιτζάκης τόνισε ότι «πλέον ξεκινάει ένα ευχάριστο ταξίδι για εμάς, έχοντας ένα συγκεκριμένο στόχο που δεν είναι άλλος από την άνοδο». Αναλύοντας στη συνέχεια την φιλοσοφία της ομάδας στη μεταγραφική περίοδο είπε ότι «κρατήσαμε, όπως άλλωστε είχαμε πει εξ αρχής, το 60% του περσινού ρόστερ γιατί εκτιμήσαμε την προσφορά τους στην ομάδα και προσθέσαμε σ’ αυτούς ένα 40% με νέους παίκτες που έχουν όρεξη και διάθεση για να προσφέρουν! Αυτό που θέλουμε απ’ εδώ και πέρα είναι να αποκτήσουμε ακόμα 3 ποδοσφαιριστές, ενώ αν χρειαστεί και κάποιος άλλος είναι σίγουρο ότι η διοικούσα επιτροπή δεν θα το αρνηθεί». Σε ότι αφορά την προετοιμασία επισήμανε ότι «αποτελεί το Α και το Ω του χτισίματος ενός δυνατού συνόλου», ενώ αναφερόμενος στον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας δήλωσε ότι «αυτό που θέλουμε πάνω απ’ όλα είναι να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο, το οποίο θα ευχαριστιόμαστε εμείς αλλά και οι φίλαθλοι μας και είμαστε σίγουροι ότι θα έρθουν και τα αποτελέσματα»!

«Να επιστρέψει ο ΑΟΚ εκεί που ανήκει»

Εκ μέρους των ποδοσφαιριστών μίλησε ο αρχηγός της ομάδας Γρηγόρης Παπαδόπουλος, ο οποίος αφού ευχήθηκε καλή χρονιά είπε ότι «κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα έχοντας ξεκάθαρο στόχο που είναι η πρωτιά στον όμιλο και η άνοδος. Θα κάνουμε μεγάλη προσπάθεια και πιστεύουμε ότι θα δικαιωθούμε! Σ’ αυτή την προσπάθεια θέλουμε και τον κόσμο στο πλευρό μας». Ο νεοαποκτηθείς Αλέξης Ζέρης τόνισε με την σειρά του ότι «βρισκόμαστε εδώ για να φέρουμε την μεγάλη ομάδα της Καβάλας εκεί που της αξίζει, δηλαδή στις μεγαλύτερες κατηγορίες και είμαστε αποφασισμένοι να δουλέψουμε σκληρά μέσα στο γήπεδο», ενώ ο Βασίλης Γαβριηλίδης που επέστρεψε για 3η φορά στο «καραβάκι» επισήμανε ότι «χαίρομαι που επιστρέφω στον ΑΟΚ και εύχομαι αυτή τη φορά η επιστροφή αυτή να συνδυαστεί με την κατάκτηση της ανόδου»!