ΑΟ Καβάλα: Με χαμηλή ένταση στην αρχή…

Εν αναμονή των 3 νέων μεταγραφικών αποκτημάτων που θα συμπληρώσουν σχεδόν στο 100% το ρόστερ

Με ρυθμούς έντασης της προπόνησης που κυμαίνονται στο 60% ξεκίνησε την Δευτέρα η προετοιμασία της ομάδας της Καβάλας, η οποία σ’ αυτό το πρώτο στάδιο θα πραγματοποιηθεί στο βοηθητικό στάδιο του ΑΟΚ. Το συγκρότημα του Παύλου Δερμιτζάκη, που αναμένεται να ενισχυθεί τις αμέσως προσεχείς ημέρες με τουλάχιστον 3 ποδοσφαιριστές (τερματοφύλακας, στόπερ και εξτρέμ) για να κλείσει σ’ ένα πολύ μεγάλο ποσοστό το ρόστερ της χρονιάς, θα αυξάνει τους ρυθμούς όσο περνάνε οι ημέρες έτσι ώστε στο 10ημερο που θα «ανεβεί» στο Βώλακα για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας να φτάσει στα… κόκκινα, σε ότι αφορά την δουλειά που πρέπει να γίνει στον τομέα της φυσικής κατάστασης.

Έρχονται τα φιλικά…

Αναφορικά με το «δέσιμο» αυτού του νέου συνόλου, το οποίο αποτελείται από 60% παίκτες της περσινής χρονιάς και 40% με «νέο αίμα», η προσπάθεια θα αρχίσει σχεδόν αμέσως! Όπως είναι γνωστό το πρώτο φιλικό παιχνίδι που έχει προγραμματιστεί είναι το Σάββατο 4 Αυγούστου κόντρα στον Βύρωνα Καβάλας. Ο αγώνας αυτός δεν μπορεί να διεξαχθεί στο Βερούλειο και γίνονται συνεννοήσεις να γίνει στην έδρα του Βυζάντιο Κοκκινοχώματος. Απ’ εκεί και πέρα, και παράλληλα με την αύξησης της έντασης στις προπονήσεις, ο ΑΟΚ έχει ένα αρκετά πυκνό αγωνιστικό πρόγραμμα, με έναν ή δύο αγώνες την εβδομάδα. Το μεθεπόμενο Σάββατο θα δώσει τον αγώνα του Super Cup με τον Κεραυνό Πέρνης και στην διάρκεια της παραμονής του στα ορεινά της Δράμας θα κοντραριστεί με την τοπική ομάδα του Βώλακα, τον Πανδραμαϊκό και το Καλαμπάκι, ενώ με την επιστροφή του στην Καβάλα θα δώσει τον πρώτο αγώνα για το κύπελλο της ΕΠΣΚ! Ακολούθως και μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου θα αντιμετωπίσει διαδοχικά, Αγροτικό Αστέρα, Αετό Ορφανού, Δόξα Δράμας, ΑΕΚ Καβάλας και Μακεδονικό.

*** Τέλος, όπως έγινε γνωστό χθες, ένας ποδοσφαιριστής από την περσινή ομάδα που αποκτήθηκε τον Ιανουάριο αλλά δεν συνέχισε στην Καβάλα, ο Παναγιώτης Ξιόμπλιος, θα συνεχίσει την καριέρα του στον Αλμωπό Αριδαίας.