Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας: «Ψηλώνει» περισσότερο με Τυρεκίδη

Απέκτησε το 21χρονο ύψους 2.08 Καβαλιώτη, που ολοκλήρωσε τις σπουδές του στη Γερμανία

Έναν αθλητή με καταγωγή από την Καβάλα, που ολοκλήρωσε τις σπουδές του στην Γερμανία, απέκτησε η Ένωση Καλαθοσφαίρισης της Καβάλας. Πρόκειται για τον Γιώργο Τυρεκίδη, για τον οποίο και άλλες φορές στο παρελθόν έγιναν προσπάθειες απόκτησης του, οι οποίες όμως δεν ευοδώθηκαν! Ο 21χρονος σέντερ φορ, ύψους 2.08, κρίθηκε από την τεχνική ηγεσία του συλλόγου ότι μπορεί να βοηθήσει την ομάδα στην παρουσία της στο πρωτάθλημα της Α2, και έτσι το απόγευμα της Τρίτης ολοκλήρωσε την μετακίνηση του, προσθέτοντας ακόμα ένα Καβαλιώτη στο ρόστερ της και επενδύοντας στο μέλλον, με την πραγματοποίηση της 7ης κατά σειρά φετινής μεταγραφής της.

Επένδυση για το μέλλον η 7η μεταγραφή

Η ανακοίνωση της ομάδας αναφέρει τα εξής: «Πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα η έβδομη μεταγραφή της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας! Πρόκειται για τον 21χρονο νεαρό Καβαλιώτη σέντερ, ύψους 2.08 Γιώργο Τυρεκίδη, ο οποίος αφού τελείωσε τις σπουδές του στην Γερμανία επέστρεψε στην Ελλάδα!
Η μεταγραφική κίνηση του ταλαντούχου καλαθοσφαιριστή, θωρακίζει την ομάδα μας και αποτελεί μία αξιόλογη επενδυτική κίνηση της διοίκησης του συλλόγου! Καλωσορίζουμε τον Γιώργο στις τάξεις της Ένωσης και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες»!