ΑΟ Καβάλα: Αλέξανδρος Τσούτσης ο… 8ος

Ο 27χρονος ακραίος επιθετικός συμφώνησε το μεσημέρι της Τετάρτης με την διοικούσα επιτροπή και αποτελεί την 8η φετινή μεταγραφή

Μια από τις 3 κενές θέσεις, που απομένουν για να κλείσει το ρόστερ, για τις οποίες είχε κάνει λόγο στις δηλώσεις του ο προπονητής Παύλος Δερμιτζάκης την Δευτέρα στην έναρξη της προετοιμασίας καλύφθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης! Πρόκειται για τον ακραίο επιθετικό Αλέξανδρο Τσούτση που έδωσε το παρών στην πρωινή προπόνηση της ομάδας στο βοηθητικό του ΑΟΚ και στη συνέχεια βρέθηκε στα γραφεία του συλλόγου για να οριστικοποιήσει την συμφωνία για τη νέα χρονιά. Ο 27χρονος εξτρέμ, που αποτελεί την 8η φετινή μεταγραφή του ΑΟΚ, τελείωσε την περσινή χρονιά στην Ελβετία και συγκεκριμένα στην FC Friburg, που συμμετείχε στην 4η κατηγορία (Liga Classic) της χώρας, στην οποία μεταγράφηκε τον Ιανουάριο από την Δόξα Δράμας, όπου μεταγράφηκε το καλοκαίρι. Στο παρελθόν έχει περάσει από αρκετές ομάδες όπως, Εθνικός Πειραιώς, Γλυφάδα, Ηρακλής Ψαχνών, Απόλλων Καλαμαριάς, ΑΟ Χανίων αλλά και Πανσερραϊκό την προπέρσινη χρονιά, στην Β’ Εθνική, όπου ήταν συμπαίκτης με τον Βασίλη Γαβριηλίδη.

Σε αναζήτηση τερματοφύλακα μετά το «όχι» του Αποστολίδη

Σε ότι αφορά τα υπόλοιπα ανοιχτά μεταγραφικά μέτωπα της ομάδας, η περίπτωση της επιστροφής του Μανώλη Αποστολίδη έχει αποκλειστεί ήδη από προχθές το βράδυ, όταν ο Καβαλιώτης τερματοφύλακας απάντησε (ευγενικά μεν) αρνητικά στην πρόταση που του έγινε! Απ’ ότι φάνηκε θέλησε να ρισκάρει περιμένοντας ομάδες της Β’ Εθνικής κατηγορίας, ενώ φαίνεται και έχει και κάποιες καλές προτάσεις από συλλόγους της Γ’ Εθνικής που επίσης είναι διατεθειμένες να περιμένουν. Στον ΑΟΚ όμως δεν θέλουν να παρατείνουν τον χρόνο της αναμονής και πλέον ξεκινούν από την αρχή την αναζήτηση του γκολκήπερ, που μαζί με τον Δήμιζα θα συνθέσουν το δίδυμο των βασικών επιλογών του προπονητή. Υπενθυμίζεται ότι αυτή τη στιγμή στον ΑΟΚ εκτός από τον Δήμιζα υπάρχει ο νεαρός Παπαποστόλου που προέρχεται από την ακαδημία του συλλόγου, ενώ μαζί τους προπονείται και ο επίσης προερχόμενος από τα τμήματα υποδομής Γιαμουρίδης.