ΕΠΣ Καβάλας: Στις 9 Αυγούστου η κλήρωση των… κυπέλλων

Με ομίλους των τριών ή τεσσάρων ομίλων θα διεξαχθεί η πρώτη φάση του θεσμού που θα κληρωθεί την προσεχή Πέμπτη, οπότε και θα γίνει και η κλήρωση του κυπέλλου κατηγοριών

Ο φετινός θεσμός του Κυπέλλου Ερασιτεχνών ΕΠΣ Καβάλας θα διεξαχθεί σε ομίλους των τριών και τεσσάρων ομάδων έκαστος. Οι αγώνες θα είναι μονοί, ενός γύρου, με έδρα τέλεσης του αγώνα αυτήν που θα βγει από την κλήρωση. Μετά τη διεξαγωγή της πρώτης φάσης, την πρόκριση θα πάρουν οι δύο πρώτες ομάδες του πίνακα βαθμολογίας από κάθε όμιλο, ενώ οι υπόλοιπες φάσεις, πλην της ημιτελικής θα είναι σε μονούς αγώνες (νοκ-άουτ).

Η κλήρωση των αγώνων του φετινού Κυπέλλου θα διεξαχθεί στα γραφεία της ΕΠΣ Καβάλας το απόγευμα της Πέμπτης 9 Αυγούστου 2018 και ώρα 19.00. Την ίδια ημέρα και ώρα θα διεξαχθεί και η κλήρωση του νέου θεσμού, του κυπέλλου κατηγοριών, που θεσμοθετείται για πρώτη φορά στην ιστορία της Ένωσής της Καβάλας.

Το κύπελλο αυτό αναμένεται να δώσει νέο ενδιαφέρον στις ομάδες μας, αφού θα έχουν την ευκαιρία να αντιμετωπίσουν, μέχρι τον τελικό, ισοδύναμες ποδοσφαιρικά ομάδες και θα έχουν πολλές πιθανότητες να κατακτήσουν για πρώτη φορά στην ιστορία τους το έπαθλο του κυπέλλου.