Δήμος Παγγαίου: Ταρτάν 8 διαδρομών στο στάδιο της Ελευθερούπολης

Μέχρι το τέλος Οκτωβρίου το στάδιο της Ελευθερούπολης θα διαθέτει αθλητικό δάπεδο στίβου

Ένα σημαντικό έργο που είναι σίγουρο ότι θα δώσει ακόμα μεγαλύτερη ώθηση στον κλασικό αθλητισμό της περιοχής, ειδικά σε ότι έχει να κάνει με τους δρόμους ταχύτητας, αναμένεται να υλοποιηθεί το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα.

Πρόκειται για την τοποθέτηση ταρτάν στο δημοτικό γήπεδο της Ελευθερούπολης, με το οποίο θα αναβαθμιστεί ακόμα περισσότερο το δημοτικό αθλητικό κέντρο της πόλης στο οποίο δραστηριοποιείται με ιδιαίτερη επιτυχία εδώ και λίγα χρόνια ο ΟΚΑ Καβάλας, μυώντας τα νεαρά παιδιά στα μυστικά του στίβου.

Το ταρτάν θα έχει 8 διαδρόμους και θα είναι το μεγαλύτερο στην Καβάλα, μιας και αυτό της Καβάλας έχει 8 διαδρόμους στην διαδρομή των 100 μέτρων και 6 στα υπόλοιπα 300 μέτρα. Το έργο σύμφωνα με την δέσμευση του εργολάβου αναμένεται να ολοκληρωθεί πριν από το Νοέμβριο.

Η ανακοίνωση του δήμου Παγγαίου αναφέρει τα εξής: «Υπεγράφη το πρωί της Τετάρτης 1 Αυγούστου από τον δήμαρχο Παγγαίου Φίλιππο Αναστασιάδη και τον εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρίας, παρουσία του αντιδημάρχου Χρήστου Μποσμπότη, η σύμβαση για την α’ φάση του έργου τοποθέτησης αθλητικού δαπέδου στίβου (ταρτάν) στο Δημοτικό Στάδιο Ελευθερούπολης. Η δέσμευση του αναδόχου είναι ότι το έργο θα έχει ολοκληρωθεί μέχρι τον Οκτώβριο, οπότε και στο δημοτικό στάδιο θα υπάρχουν πλέον 8 διάδρομοι στίβου. Ο κλασικός αθλητισμός ξαναζωντανεύει στο δήμο μας»!